Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Ψάχνει... θαύμα (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Ψάχνει... θαύμα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2014 21:58
Με γκολ του Λίμα στο 57’, το οποίο σημειώθηκε από θέση οφσάιντ, η Μπενφίκα υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ σε ήττα (1-0) στην Τούμπα και πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Το αντικανονικό γκολ του Λίμα στο 57’ επέτρεψε στη Μπενφίκα να φύγει με τη νίκη (1-0), από την κατάμεστη Τούμπα, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να ψάχνει πλέον την ανατροπή σε μια εβδομάδα στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας εάν θέλει να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Κακή εμφάνιση από τον «δικέφαλο του Βορρά» ο οποίος παρουσίασε μεγάλα προβλήματα στην ανάπτυξη, καθώς δεν μπόρεσε να απειλήσει τον αντίπαλο του με εξαίρεση δύο φάσεις με τους Λάζαρ (47’) και Αθανασιάδη (87’)

Στον αντίποδα η Μπενφίκα είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί προβλήματα στους γηπεδούχους και τελικώς στην επανάληψη πέτυχε το εκτός έδρας γκολ, με τον Λίμα ωστόσο να ήταν σε θέση οφσάιντ στο 57ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει, πήρε τον έλεγχο, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά τους «αετούς» και μάλιστα παραλίγο να δεχθεί δεύτερο γκολ στο 83’ με τον Γλύκο να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Μάρκοβιτς.

Το 1-0 υπέρ της Μπενφίκα παρέμεινε ως το τέλος με αποτέλεσμα οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους «16» να λιγόστεψαν σημαντικά.

Οι συνθέσεις:


ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Κάτσε, Μαντούρο, Λάζαρ (82’ Σαλπιγγίδης), Ολίσε (76’ Στοχ), Νίνης (63΄Λούκας), Αθανασιάδης

Mπενφίκα: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Σίλβιο, Ρούμπεν Αμορίμ, Πέρεζ (63’ Φέισα), Αντρέ Γκόμεζ (66’ Μάρκοβιτς), Ντζούρισιτς, Σουλεϊμάνι (76’ Σάλβιο), Λίμα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.