Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βλέπει Ιμόμπιλε η Ντόρτμουντ»

«Βλέπει Ιμόμπιλε η Ντόρτμουντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2014 15:01
Στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ φέρεται να βρίσκεται ο επιθετικός της Τορίνο, Τσίρο Ιμόμπιλε, σύμφωνα με την ιταλική Tuttosport.

Η αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι το καλοκαίρι για λογαριασμό της Μπάγερν, αναγκάζει την Ντόρτμουντ να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού προκειμένου να καλύψει το κενό στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Μπορεί τα σενάρια από τη Γερμανία να αναφέρουν πως ο εκλεκτός του Γιούργκεν Κλοπ είναι ο Αντριαν Ράμος της Χέρτα, ωστόσο δεν είναι απίθανο αν οι Βεστφαλοί κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού προκειμένου να καλύψουν όσο δυνατόν καλύτερα το κενό του Πολωνού φορ.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η ιταλική Tuttosport, σκάουτερ της γερμανικής ομάδας βρέθηκαν στην Ιταλία ώστε να παρακολουθήσουν τον 19χρονο Ντομένικο Μπεράρντι της Γιουβέντους, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Σασουόλο, ωστόσο εντυπωσιάστηκαν από τον άσο της Τορίνο, Τσίρο Ιμόμπιλε.

Ο 24χρονος επιθετικός, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν εξ ημισείας στις Τορίνο και Γιουβέντους, πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν στην «γκρανάτα», μετρώντας 13 γκολ σε 21 παιχνίδια και αυτή τη στιγμή είναι στην δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ της Σέριε Α.

Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, η Γιουβέντους δεν είναι αρνητική στο να πουλήσει το 50% του ποδοσφαιριστή, ωστόσο από την πλευρά της η Τορίνο δεν πρόκειται να αφήσει τον ταλαντούχο επιθετικό χωρίς ένα ικανοποιητικό ποσό.

Μάλιστα στην ομάδα γίνονται προσπάθειες προκειμένου να αγοράσουν το υπόλοιπο 50% των δικαιωμάτων του από τη συμπολίτισσα Γιουβέντους και σε αυτό συνδέεται και η ενδεχόμενη πώληση του Τσέρτσι στη «Γηραιά Κυρία» το καλοκαίρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.