Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ηγεμονική πρόταση σε Σάντος από σύλλογο Σ. Αραβίας

Ηγεμονική πρόταση σε Σάντος από σύλλογο Σ. Αραβίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2014 17:59
Πρόταση που ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ από σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας φέρεται να έχει δεχθεί ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Φερνάντο Σάντος!

Μέχρι το τέλος του μήνα ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να απαντήσει στην πρόταση της ΕΠΟ που του έχει γίνει για ανανέωση του συμβολαίου του με την Εθνική Ελλάδας, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά που έχει δεχθεί ο Πορτογάλος τεχνικός.

Και αυτό διότι ομάδα από τη Σαουδική Αραβία φέρεται να του έχει προσφέρει συμβόλαιο που ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον δελεάσει και να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα της Αραβικής Χερσονήσου.

Αυτή είναι η δεύτερη πρόταση που δέχεται ο Φερνάντο Σάντος από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας μετά από αυτή της Αλ Αχλί το 2009, με τον ίδιο να είχε επιλέξει τότε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή η ΕΠΟ βρίσκεται σε αναμονή της απάντησης του Πορτογάλου τεχνικού με τον πρόεδρο, Γιώργο Σαρρή να είναι αισιόδοξος για το «ναι» του 59χρονο προπονητή.

Ο Σάντος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες εργασίας στον πάγκο της εθνικής ομάδας ωστόσο ο ίδιος έχει εκφράσει σε αρκετές συνεντεύξεις του την διάθεση του να επιστρέψει στην καθημερινότητα μίας ομάδας.

Να σημειωθεί πως εάν πει το «ναι» θα γίνει ο δεύτερος Πορτογάλος τεχνικός που θα αναλάβει ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Σαουδικής Αραβίας μετά τον Βίτορ Περέιρα, καθώς ο πρώην τεχνικός της Πόρτο έχει αναλάβει από το 2013 το «τιμόνι» της Αλ Αχλί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.