Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Κύπρο το Ντιναμό Κιέβου-Βαλένθια!

Στην Κύπρο το Ντιναμό Κιέβου-Βαλένθια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2014 17:02
Στο «ΓΣΠ» της Κύπρου ορίστηκε τελικά το ματς της Ντιναμό με τη Βαλένθια για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ όπως αποφάσισε η UEFA μετά τα σοβαρά επεισόδια που έχουν ξεσπάσει στο Κίεβο.

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο Κίεβο εξαιτίας των βίαιων συγκρούσεων ανάμεσα σε αντικυβερνητικούς διαδηλωτές και αστυνομικούς, με τραγικό απολογισμό 25 νεκρούς και τουλάχιστον 1000 τραυματίας, έφεραν την Βαλένθια να ασκεί έντονες πιέσεις για την αναβολή ή αλλαγής της έδρας του αγώνα με τη Ντιναμό για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Έτσι, η UEFA πήρε την απόφαση ο αγώνας να διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος, και συγκεκριμένα στο «ΓΣΠ» της Κύπρου, με την ώρα διεξαγωγής να παραμένει η ίδια μέχρι τώρα, δηλαδή στις 20:00.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από την ΚΟΠ:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει πως, μετά από αίτημα της UEFA αλλά και της Ουκρανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου το οποίο έγινε αποδεχτό από την ΚΟΠ, ο αγώνας μεταξύ της Δυναμό Κιέβου και της Βαλένθια για τη φάση των «32» του Europa League θα γίνει στο Στάδιο ΓΣΠ.

Η εξέλιξη αυτή προκύπτει λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για αύριο Πέμπτη, στις 20:00. Η UEFA αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.