Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ματέους: «Στην Ντόρτμουντ το καλοκαίρι ο Ράμος»

Ματέους: «Στην Ντόρτμουντ το καλοκαίρι ο Ράμος»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2014 16:07
Σίγουρος πως ο Άντριαν Ράμος της Χέρτα είναι ο εκλεκτός του Γιούργκεν Κλοπ για να καλύψει το κενό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, είναι ο Λόταρ Ματέους.

Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Ντόρτμουντ για λογαριασμό της Μπάγερν, οι Βεστφαλοί καλούνται να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση βασικού επιθετικού.

Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα το φαβορί για να καλύψει το κενό του Πολωνού φορ στη γραμμή κρούσης της ομάδας είναι ο Αντριαν Ράμος, με δημοσιεύματα της χώρας να αναφέρουν μάλιστα πως ο Κολομβιανός επιθετικός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Ο 28χρονος αγωνίζεται στην ομάδα του Βερολίνου από το 2009 (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015) και την φετινή σεζόν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μετράει ήδη 14 γκολ σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος και είναι πρώτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα, μαζί με τον… Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Μάλιστα ο παίκτης είχε εκφράσει πριν λίγες εβδομάδες την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντόρτμουντ και όπως δήλωσε ο Λόταρ Ματέους στο «sky», ο Ράμος αποτελεί διακαή πόθο του Κλοπ:

«Είμαι πεπεισμένος πως ο Ράμος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λεβαντόφσκι στη Ντόρτμουντ. Ξέρω πως ο Γιούργκεν Κλοπ είναι μεγάλος θαυμαστής του παίκτη» δήλωσε ο Γερμανός θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.