Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προς αναβολή το Ντιναμό Κιέβου-Βαλένθια μετά τα σοβαρά επεισόδια στην Ουκρανία

Προς αναβολή το Ντιναμό Κιέβου-Βαλένθια μετά τα σοβαρά επεισόδια στην Ουκρανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2014 14:12
Ιδιαίτερα αμφίβολο είναι εάν θα διεξαχθεί την Πέμπτη το παιχνίδι της Ντιναμό Κιέβου με την Βαλένθια για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ στην Ουκρανία, η οποία που είναι στα πρόθυρα εμφυλίου!

Εικόνες χάους επικρατούν στο Κίεβο, καθώς οι νεκροί έχουν φτάσει ήδη τους 25 μετά από βίαιες συγκρούσεις που ξέσπασαν ανάμεσα σε αντικυβερνητικούς διαδηλωτές και αστυνομικούς, ενώ ο αριθμός των τραυματιών ξεπερνά τους 1.000, αρκετοί εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση.

Η πλατεία Ανεξαρτησίας έχει παραδοθεί στο χάος και η κατάσταση θυμίζει εμφύλιο, με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax να αναφέρει πως τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά στο κέντρο του Κιέβου.

Προς αναβολή το Ντιναμό Κιέβου-Βαλένθια μετά τα σοβαρά επεισόδια στην Ουκρανία
Άλλοι δυο άνθρωποι υπέστησαν καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια των ταραχών, ενώ ένας έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από όχημα! Τουλάχιστον έξι από τους νεκρούς αστυνομικούς πέθαναν από τραύματα που προήλθαν από πυροβολισμούς, ενώ το έβδομο από τα επισήμως επιβεβαιωμένα θύματα είναι ένας πολίτης που πέθανε από τις αναθυμιάσεις σε γραφείο του κυβερνητικού κόμματος των Περιφερειών στο οποίο έγινε έφοδος διαδηλωτών, οι οποίοι το πυρπόλησαν!

Βέβαια τα γεγονότα στην Ουκρανία βρίσκονται ψηλά στα αθλητικά θέματα της Ισπανίας καθώς η Βαλένθια αναμένεται να ταξιδέψει στο Κίεβο για τον αγώνα με την τοπική Ντιναμό ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ωστόσο είναι αμφίβολο εάν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, με τις «νυχτερίδες» να είναι σε αναμονή της απόφασης της UEFA για το αν θα αναβληθεί ο αγώνας ή αν θα αλλάξει η έδρα διεξαγωγής του ματς.

Σε περίπτωση που γίνει η αναμέτρηση η αποστολή της Βαλένθια θα αποχωρήσει από το ξενοδοχείο με συνοδεία αστυνομίας και μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας θα αναχωρήσει απευθείας για την Ισπανία.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.