Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Ντόρτμουντ ο Ράμος

Θέλει Ντόρτμουντ ο Ράμος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2014 14:50
Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντόρτμουντ εξέφρασε ο επιθετικός της Χέρτα, Αντριάν Ράμος ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν στη Μπουντεσλίγκα.

Η αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι το καλοκαίρι για λογαριασμό της Μπάγερν αφήνει ένα πολύ μεγάλο κενό στην γραμμή κρούσης της Ντόρτμουντ, η οποία αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση φορ το καλοκαίρι.

Ένα από τα ονόματα που φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Γιούργκεν Κλόπ είναι αυτό του Αντριάν Ράμος, ο οποίος μετράει 12 γκολ σε 19 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα τη φετινή σεζόν, βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό τη Χέρτα να βρίσκεται σε απόσταση «αναπνοής» από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μάλιστα ο 28χρονος Κολομβιανός επιθετικός μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντόρτμουντ, ρίχνοντας το «μπαλάκι» στον Κλοπ:

«Υπάρχουν φήμες πως η Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται για την περίπτωση μου. Εάν όντως παρουσιαστεί αυτή η ευκαιρία, τότε θα ήταν κάτι πολύ καλό για μένα» δήλωσε ο Ράμος ο οποίος εκτός απροόπτου θα συμπεριληφθεί στην εθνική Κολομβίας από Χοσέ Πέκερμαν μετά τον τραυματισμό του Ρανταμέλ Φαλκάο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.