Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με τεσσάρα στους «8» η Παρί

Τσάμπιονς Λιγκ: Με τεσσάρα στους «8» η Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2014 00:16
Την πρόκριση της στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε ουσιαστικά από το πρώτο παιχνίδι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία κέρδισε με 4-0 την Λεβερκούζεν στη Γερμανία με αποτέλεσμα ο επαναληπτικός στο Παρίσι να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Με δύο γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (39’ πεν, 42’) και ένα από τους Ματουιντί (3’), Καμπάιγ (88’), η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε… πάρτι στην έδρα της Λεβερκούζεν, την οποία κέρδισε με το εμφατικό 4-0 και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τον… χορό των γκολ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο Ματουιντί ο οποίος με ωραίο σουτ έπειτα από εξαιρετική πάσα του Βεράτι, έδωσε πολύ νωρίς το προβάδισμα στη γαλλική ομάδα.

Στη συνέχεια ανέλαβε ο Ζλάταν ο οποίος πέναλτι στο 39’ έκανε το 2-0, ενώ ο ίδιος στο 42’ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής «έγραψε» το 3-0 πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου!

Η Λεβερκούζεν προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ στο δεύτερο μέρος, ωστόσο τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα στο 59’ όταν ο Σπάχιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα στον Λούκας.

Το παιχνίδι είχε μετατραπεί σε τυπική διαδικασία, με τον Καμπάιγ να διαμορφώνει το τελικό 4-0 στο 88’, σκορ που στέλνει την Παρί από τώρα στα προημιτελικά.

Οι συνθέσεις:


Λεβερκούζεν: Λένο, Χίλμπερτ, Γκουαρδάδο, Σπάχιτς, Τοπράκ , Μπέντερ, Ρόλφες (46’ Ράιναρτζ), Κάστρο, Σον (46’ Μπράντ), Σαμ (62’ Βολσάιντ), Κίσλινγκ

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Φαν Ντερ Βιλ, Μάξγουελ, Άλεξ, Τιάγκο Σίλβα , Τιάγκο Μόττα, Βεράτι, Ματουιντί (67΄Καμπάιγ), Λαβέτσι (76’ Παστόρε), Λούκας, Ιμπραϊμοβιτς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.