Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη-μισή πρόκριση για Μπαρτσελόνα (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη-μισή πρόκριση για Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2014 23:53
Με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Μπαρτσελόνα, καθώς οι «μπλαουγκράνα» με πέναλτι του Μέσι (54’) και γκολ του Άλβες (90’) κέρδισαν με 2-0 την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία! Παράπονα των γηπεδούχων πως η ανατροπή ήταν εκτός περιοχής στο πρώτο γκολ που έφερε και την αποβολή του Ντεμικέλις.

Σε ένα μέτριο προς κακό παιχνίδι στο «Έτιχαντ», η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι και πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ ενόψει του επαναληπτικού στο «Καμπ Νου».

Ο Λιονέλ Μέσι με πέναλτι στο 54' και ο Ντάνι Άλβες στο 90' πέτυχαν τα γκολ των Καταλανών, με την Μάντσεστερ Σίτι από την πλευρά της να διαμαρτυρήθηκε για τη φάση στο 53’ όταν ο Ντεμικέλις ανέτρεψε τον Αργεντινό και αποβλήθηκε, με το ριπλέι να δείχνει πως ίσως η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής!

Στο ξεκίνημα του αγώνα η Μάντσεστερ Σίτι είχε την υπεροχή, ωστόσο αυτή δεν συνδυάστηκε με ευκαιρίες, με την Μπαρτσελόνα να ισόρροπου στη συνέχεια, χωρίς ωστόσο να απειλήσει σημαντικά την εστία του Χαρτ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι ισορροπίες άλλαξαν όταν η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε δίκαια με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Ντεμικέλις στο 54’ που έφερε το αμφισβητούμενο πέναλτι της Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι ευστόχησε και έδωσε το προβάδισμα στους Καταλανούς, οι οποίοι στο 68’ είχαν καλή ευκαιρία με τον Άλβες για να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους. Οι γηπεδούχοι παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες δεν δίσταζαν να επιτεθούν και είχαν καλή ευκαιρία με τον Σίλβα στο 77’ για την ισοφάριση.

Στα υπόλοιπα λεπτά, η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο, διαμαρτυρήθηκε για γκολ που της ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ στο 81’, ωστόσο στο 90’ ο Άλβες με πλασέ έστειλε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Χαρτ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Νάβας (57’ Νασρί), Τουρέ, Φερναντίνιο, Κολάροφ, Σίλβα, Νεγρέδο (73’ Τζέκο)

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Τσάβι, Μπουσκέτς, Φάμπρεγας (86’ Σέρχι Ρομπέρτο), Αλέξις Σάντσες (73’ Νεϊμάρ), Μέσι, Ινιέστα

Το αμφισβητούμενο πέναλτι:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.