Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νάπολι-Ίντερ 0-1: O αρχηγός Λαουτάρο «χάρισε» στις καθυστερήσεις το Σούπερ Καπ στους «νερατζούρι»! (video)

Νάπολι-Ίντερ 0-1: O αρχηγός Λαουτάρο «χάρισε» στις καθυστερήσεις το Σούπερ Καπ στους «νερατζούρι»! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
22/1/2024 23:08
H Ίντερ επικράτησε με 1-0 της Νάπολι στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας και κατέκτησε το τρίτο σερί Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Οι «νερατζούρι» εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω από το 60' και με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 90+1', πανηγύρισαν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν καλός με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη και να μην μπορούν να δημιουργήσουν. Η Ίντερ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με ένα σουτ του Ντιμάρκο στο 15' το οποίο κόντραρε και κατέληξε κόρνερ ενώ στο 31' ο Λαουτάρο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι «νερατζούρι» λίγο πριν λήξει το ημίχρονο είχαν νέα ευκαιρία με τον Τουράμ, με τους «παρτενοπέι» να απειλούν για πρώτη φορά ουσιαστικά στο 51' όταν ο Κβαρατσχέλια έκανε το σουτ και ο Ζόμερ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 60' όμως οι ισορροπίες στο παιχνίδι άλλαξαν καθώς ο Σιμεόνε αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Νάπολι έμεινε με δέκα παίκτες. Η Ίντερ πήρε τον έλεγχο άρχισε να φτιάχνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη με εκφραστές τους Λαουτάρο και Τουράμ, με τον Γάλλο μάλιστα να φτάνει μία ανάσα από το γκολ στο 73' όταν και αστόχησε από κοντινή απόσταση.

Οι παίκτες του Ματσάρι αμύνονταν σταθερά και έψαχναν χώρο στις αντεπιθέσεις, με αυτούς του Ιντζάγκι να συνεχίσουν να απειλούν αυτή τη φορά κυρίως με τον Αρναούτοβιτς αλλά ο Γκολίνι κρατούσε όρθια τη Νάπολι.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι το 90+1' όταν ο Λαουτάρο πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Αλέξις Σάντσες έβγαλε κάθετα τον Παβάρ στα δεξιά της επίθεσης, αυτός γύρισε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Αργεντινό αρχηγός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στα τελευταία λεπτά η Νάπολι προσπάθησε να βγει μπροστά χωρίς όμως επιτυχία, ο Τσαλχάνογλου είχε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ έπειτα και το τελικό σφύριγμα βρήκε τους «νερατζούρι» να πανηγυρίζουν το τρίτο σερί Σούπερ Καπ.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.