Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ σε Παναθηναϊκό: «Η αποπομπή Καπέλα ήταν ομόφωνη, συμπεριλαμβανομένης και της δική σας ψήφου»

ΠΑΟΚ σε Παναθηναϊκό: «Η αποπομπή Καπέλα ήταν ομόφωνη, συμπεριλαμβανομένης και της δική σας ψήφου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/1/2024 20:48
Ο ΠΑΟΚ απάντησε στη διαρροή του Παναθηναϊκού και τις απορίες των «πρασίνων» για την στάση των «ασπρόμαυρων» στη ψηφοφορία για τον υπεύθυνο του VAR.

Κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασαν απορία για τη στήριξη του ΠΑΟΚ στην πρόσληψη του Λιφ Λίντμπεργκ -αντί του Ζοάο Καπέλα- από την ΚΕΔ ως επικεφαλής του VAR.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του Γραφείου Τύπου, δεν άφησε αναπάντητη τη διαρροή των «πρασίνων» εκφράζοντας τη δική της θέση για το ζήτημα:

«Στους κύκλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που αναρωτήθηκαν για το πώς ψηφίζει ο ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θα βάζαμε τετράγωνα και ρόμβους να απαντήσουν: «πως δεν σκεφτήκαμε να σας ρωτήσουμε»;

Ωστόσο επειδή η τέχνη της κουτοπονηριάς δεν ανήκει στα ταλέντα μας, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος, καλό θα είναι να μην γίνονται ανόητες ερωτήσεις. Όλοι οι αρχιδιαιτητές προτείνουν τους συνεργάτες τους, οι οποίοι και είθισται να ψηφίζονται ομόφωνα, και αυτό το δικαίωμα δίνουμε κι εμείς με την ψήφο μας στον κ. Φρόιντφελντ που προφανώς θα κριθεί, όπως και οι προηγούμενοι.

Όσον αφορά τον κ. Καπέλα, να θυμίσουμε στους κύκλους πως η αποπομπή του ήταν ομόφωνη, συμπεριλαμβανομένης της ψήφου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.