Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τερίμ: «Δεκατέσσερα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά, ήρθα για να γράψω ιστορία» (video)

Τερίμ: «Δεκατέσσερα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά, ήρθα για να γράψω ιστορία» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/12/2023 16:20
Ο Φατίχ Τερίμ στην επίσημη παρουσίαση του από τον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισε πως ήρθε εδώ για να γράψει ιστορία, τόνισε πως 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πάρα πολλά για μια ομάδα όπως οι «πράσινοι» και τόνισε πως ήρθε για να διεκδικήσει κάθε τίτλο και να ακουστεί ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ στο γήπεδο. Τι είπε για τον Γιοβάνοβιτς, τη φιλοσοφία του και τις μεταγραφές.

Αποφασισμένος να γράψει ιστορία στον Παναθηναϊκό είναι ο Φατίχ Τερίμ. Ο έμπειρος Τούρκος τεχνικός παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στις πρώτες του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως έχει στόχο να κατακτήσει κάθε τίτλο με τους «πράσινους» με κυριότερο το πρωτάθλημα, τονίζοντας πως δεκατέσσερα χρόνια ανομβρίας είναι πολλά για μια ομάδα με το μέγεθος των πρασίνων.

Ο 70χρονος ευχαρίστησε τον προκάτοχο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την προσφορά του στην ομάδα, τόνισε πως η φιλοσοφία του περιλαμβάνει πρέσινγκ, πιο γρήγορο παιχνίδι, και πολλές πάσες ενώ δεσμεύτηκε πως θα βρει τι χρειάζεται και θα το φτιάξει γρήγορα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις μεταγραφές υπογραμμίζοντας πως πρώτα πρέπει να εκτιμήσει το υπάρχον δυναμικό αλλά στάθηκε στην ανάγκη μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας λόγω των τραυματισμών.Αναλυτικά όσα είπε ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:

«Καλησπέρα σε όλους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέρω ότι ήρθα σε πολύ μεγάλη ομάδα. Όλα εξελίχθηκαν πάρα πολύ γρήγορα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην Αθήνα. Κάναμε μία συνάντηση με τον κύριο πρόεδρο στην Κωνσταντινούπολη, πολύ σύντομη. Για να πάμε καλύτερα την ομάδα. Ως μία μεγάλη οικογένεια να γράψουμε μια καινούργια ιστορία και να προχωρήσουμε στο στόχο μας»

Ποια πινελιά θέλει να βάλει στον Παναθηναϊκό, τι θέλει να αλλάξει για να δώσει το στίγμα του:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Στο ποδόσφαιρο καμιά φορά πρέπει να χωρίζουμε τους δρόμους μας και τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια που έχει πει για μένα και του εύχομαι τα καλύτερα. Το καλύτερο είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θα δώσουμε τα πάντα για να γίνει αυτό. Θέλω πάρα πολύ να ακούσω τη μουσική του Τσάμπιονς Λιγκ στο γήπεδο μας. Ο καθένας έχει τη φιλοσοφία του στο παιχνίδι. Δεν είναι το πιο εύκολο σε μικρό χρονικό διάστημα να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε αλλά θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάμε καλύτερα. Θα τα καταφέρουμε. Έχουμε πολύ σύντομα κρίσιμους αγώνες. Έχω μια φιλοσοφία ότι αν είσαι σε μεγάλη ομάδα, πρέπει να έχεις στόχο κάθε τίτλο. Μπορείς να χάσεις ή να κερδίσεις αλλά πρέπει να έχεις στόχο όλους τους τίτλους. Θέλω να περάσω τη φιλοσοφία μου το συντομότερο δυνατόν. Πιο πολύ ρυθμό, πιο πολύ πρέσινγκ. Να έχουμε τον έλεγχο και να είμαστε πιο επιθετικοί. Αυτή είναι η φιλοσοφία του ποδοσφαίρου που έχω και θα προσπαθήσω να το ενσωματώσω στην ομάδα».

Αν σκέφτετε να πάρει παίκτη στο τουρκικό πρωτάθλημα που έχει δουλέψει μαζί όπως τον Μπελχαντά:

«Από 1η Γενάρη που ξεκινούν οι μεταγραφές, με τον τεχνικό διευθυντή συζητάμε αυτά τα θέματα. Αν θα υπάρχει κάτι που ενδιαφερόμαστε είναι καλύτερο να το ακούσετε από εμάς. Εμείς θα πούμε την αλήθεια. Κάνουμε συζητήσεις, ακόμα δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Υπάρχει μόνο ένας λόγος γι’ αυτό. Πρέπει να γνωρίσω την ομάδα και να δω τους παίκτες μου. Τους εμπιστεύομαι. Έχουν περάσει μόνο τρεις ημέρες. Δεν μπορώ να ζητάω παίκτες, δεν είναι λογικό. Από τον κύριο Γιάννη παίρνω όλες τις πληροφορίες. Αν δούμε ότι χρειαζόμαστε κάποιον παίκτη. Έχουμε δύο τραυματισμούς στα στόπερ. Έχει συμβεί να βάλουμε άλλους παίκτες σε άλλες θέσεις. Αν δούμε ότι έχουμε ανάγκη, θα συζητήσουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε γι’ αυτό. Ο Μπελχαντά είναι πολύ σημαντικός παίκτης αλλά απ’ ότι ξέρω έχει συμφωνήσει ήδη και θα παίξει στο Κατάρ. Για πρώτη φάση θέλουμε να δούμε την ομάδα μας, να δώσω το report με ποιους θέλω να συνεχίσουμε και με ποιους όχι».

Τι πρέπει να δώσει στην ομάδα για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από τόσα χρόνια:

«Έχω εμπειρία για να φέρνω πρωταθλήματα, μπορώ να το πω αυτό. Δεν θα είναι ποτέ εύκολο. Ήρθα εδώ για να γράψω ιστορία. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και έχουμε το ίδιο σκεπτικό με τον πρόεδρο. Αν θες να είσαι νικητής πρέπει να σκέφτεσαι ως νικητής. Γι’ αυτό και εμείς θα κάνουμε το εξής. Θέλω πολύ να πάρω το πρωτάθλημα και το βλέπω σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αύριο θα κάνουμε ένα meeting όλοι μαζί. Σκέφτομαι ότι η ομάδα μας είναι μια πολύ μεγάλη οικογένεια και για να πάρουμε το πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε έτσι. Γνωρίζω πολύ καλά τι λείπει από τους οπαδούς και τι θέλουν. Γι’ αυτό το λόγο θα δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά, να βρούμε τι μας χρειάζεται και θα το φτιάξουμε πάρα πολύ γρήγορα. Με το καιρό θα δείτε και εσείς αυτή την αλλαγή. Σ’ αυτό το λίγο χρονικό διάστημα, είδα στους παίκτες το ίδιο πράγμα, θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα. Στην Τουρκία σχεδόν δεν υπάρχει μία χρονιά που δεν έχω πάρει πρωτάθλημα. Όσες φορές και να το κατακτήσεις, πάντα έχεις δίψα για να το πάρεις ξανά. Ξέρω πολύ καλά τι θέλουν οι οπαδοί μας, έχω την ίδια θέληση, να πάρω το πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος το εξήγησε πολύ καλά».

Την εικόνα του για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Ξέρω πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Το ακολουθώ αρκετό καιρό. Ξέρω και τις άλλες ομάδες. Σέβομαι τους αντιπάλους. Γενικά σε τέσσερις ομάδες. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός. Το μεγαλύτερο που έχει καταφέρει να πετύχει μια ομάδα στην Ευρώπη είμαστε εμείς. Θέλουμε να γυρίσουμε σε αυτά τα χρόνια και να είμαστε πετυχημένοι και στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικά τα πλει-οφ. Σεβόμαστε τους αντιπάλους. Γνωρίζω τους προπονητές των άλλων ομάδων και τους σέβομαι. Αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και αυτό θα το αποδείξουμε στο γήπεδο. Δε φοβόμαστε καμία ομάδα, η προτεραιότητα μας είναι να παίζουμε καλά στο γήπεδο. Άσχετα από τα αποτελέσματα, θα προσπαθούμε να παίζουμε πολύ καλά. Θα γίνουμε μια ομάδα που δεν τα παρατάει και θα δίνουμε συνεχώς μάχες στο γήπεδο».

Τι τον έκανε να επιλέξει τον Παναθηναϊκό και ποιος είναι ο στόχος:

«Έχω πάρει παραπάνω από 30 τρόπαια. Όταν βρεθήκαμε με τον πρόεδρο είπε για την ομάδα, μου εξήγησε πολύ καλά τι περιμένει από μένα και ποιος είναι ο στόχος. Από την πρώτη στιγμή είχαμε πολύ καλή χημεία και σεβασμό. Μέχρι τώρα ούτε μια στιγμή δεν με άφησε μόνο. Ήρθα για να γράψω ιστορία. Είχα πολλές προτάσεις, κυρίως από την Ασία. Δε τις δέχτηκα. Με το που έκανε τη συνάντηση με τον πρόεδρο και μου εξήγησε το πρόζεκτ, και με το σεβασμό, δέχτηκα αυτή την πρόταση. Μόνος μου δεν μπορώ να πετύχω τίποτα. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και κυρίως με τους οπαδούς πρέπει να γίνουμε μια μεγάλη οικογένεια και να πάμε όλοι μπροστά».

Για την αγάπη του κόσμου στον προκάτοχο του:

«Είναι πολύ σημαντική η αγάπη του κόσμου στον Ιβάν. Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Για έναν προπονητή που είχε δώσει πάρα πολλά πράγματα να τον σέβονται και να τον αγαπούν τόσο. Το βρίσκω πολύ λογικό αυτό που γίνεται. Έχω έρθει πάρα πολλές φορές στην Ελλάδα, με την Γαλατασαράι, με την Εθνική ομάδα, σε φιλικά ματς, σε αγώνες Ευρώπης. Αγαπώ πάρα πολύ τη χώρα. Και το καλοκαίρι έρχομαι πάρα πολύ συχνά. Είναι μια καινούργια πρόκληση. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να πούμε σωστά την ιστορία που έχει γίνει. Δεκατέσσερα χρόνια έχουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το ίδιο έχει γίνει και στην Γαλατασαράι. Όταν πήγα είχαμε πολλά χρόνια να πάρουμε το πρωτάθλημα και τώρα τους έχουμε περάσει όλους. Δεκατέσσερα χρόνια είναι πάρα πολύς χρόνος. Πρώτα θέλω να πω ευχαριστώ πάρα πολύγ ια το σεβασμό και την αγάπη που εκλαμβάνω. Το σημαντικό είναι να κοιτάμε το αποτέλεσμα, τι έχουμε πετύχει, τι έχουμε καταφέρει. Εγώ είμαι κάποιος άλλος, είμαι εδώ για να δώσω τα πάντα και να πάρω το πρωτάθλημα αλλά αυτό που έδωσαν οι οπαδοί ήταν πολύ ωραίο για τον κύριο Γιοβάνοβιτς. Μου άρεσε πολύ το κλίμα χθες στο ΟΑΚΑ και θα πηγαίνω και συχνά στους αγώνες μπάσκετ. Πάρα πολύ ωραίο κλίμα».

Τις πρώτες εντυπώσεις από τις εγκαταστάσεις και το γεγονός πως είναι μετρ στη ψυχολογία:

«Ο χρόνος είναι αντίπαλος μας. Πάντα μιλάω με τους παίκτες και προσωπικά. Από μία βλέπω τους παλιούς αγώνες, υπάρχουν και οι τραυματισμοί. Συνεχίζονται οι προπονήσεις. Φεύγω πάντα πολύ αργά για να πάω στο ξενοδοχείο και έρχομαι πολύ νωρίς το πρωί. Έχουμε ένα ωραίο κλίμα. Τρεις του μηνός έχουμε αγώνα. Επτά του μηνός έχουμε αγώνα. Και πάει λέγοντας. Είναι και Πρωτοχρονιά. Γνωριζόμαστε, μαθαίνουμε τα ονόματα του καθένα. Με κάποιους από αυτούς μιλάω κατευθείαν προσωπικά. Την Τετάρτη μπορούμε να έχουμε πιο καθαρή εικόνα για την ομάδα. Δεν περιμένω μια τεράστια αλλαγή αλλά περιμένω ένα μήνυμα για το πως θα είναι η ομάδα την Τετάρτη. Σε τέτοιες αλλαγές αντιδράνε πιο εύκολα και πιο γρήγορα οι ποδοσφαιριστές. Γιατί είναι επαγγελματίες, να κάνουν προπόνηση, να δουλέψουν και να κερδίσουν. Γι’ αυτό το λέγο θα μιλήσουμε και πιο ιδιαίτερα με κάθε παίκτη. Από αύριο θα δείχνουμε και πιο αναλυτικά στους παίκτες πως θέλουμε να παίξουμε. θα κοιτάξουμε τα αρνητικά και τα θετικά και θα τα δείξουμε στους παίκτες. Θα εξηγήσουμε πολύ ξεκάθαρα ποια θέλουμε και ποια δε θέλουμε να βλέπουμε. Δεν έχουμε ούτε λεπτό να χάσουμε. Πιστεύω οι παίκτες θα με γνωρίζουν κάθε μέρα και καλύτερα. Τους συμπαθώ πολύ γιατί είναι πολύ δύσκολη δουλειά. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ άσχημα για κάποιον ποδοσφαιριστή μου. Αλλά όταν έρχομαι για να μιλήσουμε, είμαι πάντα ξεκάθαρος και αν δε θέλω να συνεργαστώ μαζί τους τους το λέω κατευθείαν στο πρόσωπο».

Για το ότι οι παίκτες θα κοιμούνται στα σπίτια τους τις παραμονές των αγώνων:

«Το κάνω για πολλά χρόνια στις προηγούμενες ομάδες. Προτιμώ να είναι στο σπίτι με την οικογένεια τους στο δικό τους κρεβάτι. Το θεωρώ πιο σωστό. Τους εμπιστεύομαι. Αν δω κάτι διαφορετικό από αυτό, θα κάνω αυτό που πρέπει. Την ημέρα του αγώνα είμαστε μαζί από το μεσημέρι και μετά και μετά πάλι μαζί ξεκουραζόμαστε στο πιο κοντινό σημείο στο γήπεδο. Περίπου 6-7 χρόνια κάνω αυτό το πράγμα και είδα πιο θετικά αποτελέσματα».

Σε ποια στοιχεία θα επικεντρωθεί ώστε να περάσει τη φιλοσοφία του:

«Ειδικά στους αγώνες που παίζουμε στο δικό μας γήπεδο. Δε θέλω να αφήνω καμία ομάδα να παίξει στο δικό μας γήπεδο. Είμαι μεγάλη ομάδα. Είμαι Παναθηναϊκός. Σίγουρα θέλει ένα χρονικό διάστημα. Η δική μου φιλοσοφία είναι πρέσινγκ, να παίζουμε πιο κοντά και χωρίς χώρους για να παίζουν άνετα οι αντίπαλοι. Μπορώ να το εξηγήσω πολύ καλά στους παίκτες. Δε θέλω να χάνουμε τη μπάλα και να γυρνάμε πίσω για να την κερδίζουμε. Δε το βρίσκω λογικό γιατί χάνουμε και πιο πολύ ενέργεια. Όταν χάνουμε τη μπάλα πρέπει να πρεσάρουμε αμέσως για να την ανακτούμε. Αυτή τη φιλοσοφία την είχα και το 1999 και το 2000. Στην Γαλατά είχε γίνει αυτό όταν πήραμε το UEFA. Και στην Φιορεντίνα, και στην Μίλαν. Το μοναδικό πρόβλημα είναι εδώ πάνω στην αλλαγή να μη γίνει κανένα λάθος. Πρέπει γρήγορα να το δείξουμε αυτό. Στο κενό που θα υπάρξει. Στις εβδομάδες που δεν θα έχουμε εμβόλιμη, θα κάνουμε και με τις ομάδες Κ19 τακτικές προπονήσεις και αγώνες γιατί θέλω να δω και τους νέους παίκτες. Να τους δώσω ευκαιρία και να χρησιμοποιήσουμε κάποιους νέους».

Πόσο δύσκολο ή εύκολο για έναν νέο προπονητή να παίζει ντέρμπι χωρίς παρουσία φιλάθλων:

«Είναι πολύ δύσκολο. Οι περισσότεροι με γνωρίζετε φαντάζομαι. Εγώ είμαι άνθρωπος που το εκφράζομαι κατευθείαν. Λέω δύσκολα πράγματα αλλά τα λέω πολύ φιλικά και ανοιχτά. Θέλω να πω ξανά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο και στην ομάδα που με δέχτηκαν τόσο γρήγορα. Πηγαίνω πάρα πολύ νωρίς και το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να μιλάω με τους γιατρούς. Ευτυχώς μιλάνε και οι δύο ιταλικά. Με το που πάω το πρωί, το πρώτο πράγμα είναι να καλώ όλους τους προπονητές και τους λέω ξεκάθαρα αυτά που θέλω. Αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα αν μπορούμε να το περάσουμε, θα έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα για το τι θέλουμε να καταφέρουμε».

Για τη σχέση του με τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ, Αταμάν:

«Ο κύριος Αταμάν είναι ένας άνθρωπος που συμπαθώ πολύ και έχουμε καλή επικοινωνία. Μιλήσαμε μόλις άκουσα ότι θα έρθω εδώ. Είναι όντως πολύ περίεργο ότι όταν ήμασταν μαζί στην Ιταλία (σ.σ. Φιορεντίνα, Μίλαν ο Τερίμ και Σιένα ο Αταμάν) και στην Γαλατασαράι. Χάρηκα πολύ που είναι και εδώ και ελπίζω να καταφέρουμε πολύ ωραία πράγματα. Με κάλεσε και στον αγώνα μπάσκετ. Μου άρεσε στο γήπεδο και που κερδίσαμε. Στον αγώνα καθόμουν με τη γυναίκα του και μόλις πέρασαν πέντε λεπτά της είπα πιστεύω ότι θα κερδίσουμε με 15-20 πόντους. Μετά τον αγώνα όταν ήρθε να με χαιρετήσει, του το είπα. Η ζωή είναι πολύ περίεργη, συναντήθηκα ξανά εδώ και είμαστε στην ίδια ομάδα. Όταν ήμασταν στην Γαλατασαράι και οι δύο, πήραμε αμφότεροι το πρωτάθλημα».

Αν υπάρχει κάτι πιο προχωρημένο στη μεταγραφή στόπερ και αν είναι κάποιος σχηματισμός που προτιμάειι:

«Στο κέντρο της άμυνας σκεφτόμαστε να κάνουμε μεταγραφή γιατί ο τραυματισμός του Μάγκνουσον θα κρατήσει πολύ καιρό. Πάνω-κάτω λίγο το περιέγραψα. Θα δω πως θα προσαρμόσω το σύστημα στην ομάδα. Έχω μια φιλοσοφία. Ο καλός παίκτης παίζει παντού. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που τους έχω αλλάξει θέση και έχουν αλλάξει. Ένα παράδειγμα. Άλμπερτ Ριέρα. Από αριστερός εξτρέμ έγινε αριστερός μπακ. Αν δούμε ότι δε μπορούμε να βρούμε μια λύση μέσα από την ομάδα, θα δράσουμε πολύ γρήγορα και θα δούμε πως θα λύσουμε το θέμα. Γιατί μέσα σε 20-25 μέρες θα παίξουμε πολύ σημαντικούς αγώνες».

Αν έχει κλείσει το τιμ συνεργατών και αν θα έχει Έλληνα βοηθό:

«Ο κόουτς για το athletic performance θα έρθει σήμερα και υπάρχουν δύο άτομα που συνεργαζόμαστε μαζί. Θα τους βοηθήσω και εγώ σε κάποια πράγματα για να εξελιχθούν. Στην ομάδα μας βέβαια θα έχουμε και Έλληνες, ήδη έχουμε κάποιους που είναι ήδη μαζί».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα 2-0: Τη διέλυσε ξανά και τώρα έμεινε μόνο η κούπα για τον «θρύλο» (video)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα 2-0: Τη διέλυσε ξανά και τώρα έμεινε μόνο η κούπα για τον «θρύλο» (video)
32 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ
Πογιέτ: «Καμία πιθανότητα να παραμείνω, δεν μου είπαν ούτε ένα ευχαριστώ»
Πογιέτ: «Καμία πιθανότητα να παραμείνω, δεν μου είπαν ούτε ένα ευχαριστώ»
4 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ 5 ΣΧΟΛΙΑ
Ολυμπιακός: Βλέπει Φραν Ναβάρο για την επίθεση (video)
Ολυμπιακός: Βλέπει Φραν Ναβάρο για την επίθεση (video)
29/12/2023 14:40
Επίσημο: Αντσελότι και Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζουν μαζί έως το 2026
Επίσημο: Αντσελότι και Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζουν μαζί έως το 2026
29/12/2023 14:23
Παναθηναϊκός Υπέγραψε το συμβόλαιο του ο Φατίχ Τερίμ
Παναθηναϊκός Υπέγραψε το συμβόλαιο του ο Φατίχ Τερίμ
29/12/2023 14:01
Ατζούν: «Ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία Αλαφούζου-Τερίμ»
Ατζούν: «Ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία Αλαφούζου-Τερίμ»
28/12/2023 19:13
Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Χάιντουκ Σπλιτ και παραχωρεί τον Κλεϊνχέισλερ
Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Χάιντουκ Σπλιτ και παραχωρεί τον Κλεϊνχέισλερ
28/12/2023 17:40
Παναθηναϊκός: Η ΕΛ.ΑΣ λαμβάνει έκτακτα μέτρα υπό τον φόβο αντιδράσεων των οπαδών για την απόλυση Γιοβάνοβιτς
Παναθηναϊκός: Η ΕΛ.ΑΣ λαμβάνει έκτακτα μέτρα υπό τον φόβο αντιδράσεων των οπαδών για την απόλυση Γιοβάνοβιτς
28/12/2023 17:07
ΑΕΚ: Χάνει τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Μουκουντί
ΑΕΚ: Χάνει τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Μουκουντί
28/12/2023 16:57
Παναθηναϊκός: Η Τραμπζονσπόρ ζητάει τρία εκατ. ευρώ για τον Μπακασέτα σύμφωνα με τους Τούρκους
Παναθηναϊκός: Η Τραμπζονσπόρ ζητάει τρία εκατ. ευρώ για τον Μπακασέτα σύμφωνα με τους Τούρκους
28/12/2023 16:16
Στην Ατλέτικο Μινέιρο ο Σκάρπα
Στην Ατλέτικο Μινέιρο ο Σκάρπα
28/12/2023 16:02
Με ξένους διαιτητές όλα τα ντέρμπι σε Κύπελλο και Super League τον Ιανουάριο
Με ξένους διαιτητές όλα τα ντέρμπι σε Κύπελλο και Super League τον Ιανουάριο
28/12/2023 15:43
Περισσότερες ειδήσεις