Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Χάνει τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Μουκουντί

ΑΕΚ: Χάνει τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Μουκουντί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2023 16:57
Ο στόπερ της ΑΕΚ, Αρόλντ Μουκουντί συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Καμερούν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής κι έτσι θα χάσει τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Καμερούν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής το οποίο θα διεξαχθεί στην Ακτή Ελεφαντοστού από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου. Σ’ αυτήν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Αρόλντ Μουκουντί κι έτσι η «Ένωση» θα χάσει τον βασικό της στόπερ σε αρκετά κρίσιμα παιχνίδια.

Ο 26χρονος θα πρέπει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του την 1η Ιανουαρίου και μεταξύ άλλων θα χάσει τα ντέρμπι με Ολυμπιακό (7/1) και Παναθηναϊκό (14/1). Παράλληλα θα λείψει σίγουρα από τους δύο προημιτελικούς με τον Άρη στο Κύπελλο (10 & 17/1) και από τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Βόλο (3/1).

Αυτές δεν θα είναι οι μόνες απουσίες για την ΑΕΚ αφού απ’ τα συγκεκριμένα ματς θα απουσιάσουν οι Χατζισαφί και Μοχαμάντι που εκτός απροόπτου θα βρίσκονται στις κλήσεις της Εθνικής του Ιράν για το Ασιατικό Κύπελλο (12/1-10/2).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.