Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Η ΕΛ.ΑΣ λαμβάνει έκτακτα μέτρα υπό τον φόβο αντιδράσεων των οπαδών για την απόλυση Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Η ΕΛ.ΑΣ λαμβάνει έκτακτα μέτρα υπό τον φόβο αντιδράσεων των οπαδών για την απόλυση Γιοβάνοβιτς

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/12/2023 17:07
Η Αστυνομία με επίσημο έγγραφό της ζήτησε να αυξηθούν τα μέτρα προστασίας έξω από τα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα στο έγγραφο αναφέρεται πως υπάρχει ανησυχία για... επίσκεψη οπαδών μετά τη απροσδόκητη απόλυση Γιοβάνοβιτς που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αθλητικές ιστοσελίδες, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός προέβη μονομερώς στη λύση του συμβολαίου του προπονητή κ. Γιοβάνοβιτς Ιβάν και αναμένεται η ανακοίνωση πρόσληψης νέου τεχνικού με τον οποίο έχει ήδη συμφωνήσει.

Μετά από έρευνα της Υπηρεσίας μας από ανοιχτές πηγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού έντονος προβληματισμός και δυσαρέσκεια για την απόφαση αυτή της διοίκησης της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, η οποία αποτυπώνεται σε διάφορα σχόλια.

Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο δράσης των οργανωμένων οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού και το υφιστάμενο ιστορικό της, από την Υπηρεσία μας δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μετάβασης οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού σε εγκαταστάσεις κλπ.

Η Υπηρεσία μας, παρακολουθεί το θέμα και για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε συμπληρωματικά»
αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Θυμίζουμε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτέλεσε παρελθόν πριν από δύο ημέρες, με τον Φατίχ Τερίμ να τον αντιθικαθιστά και τον Σέρβο τεχνικό να λέει «αντίο» στους παίκτες του χθες (27/12) πριν ο Τούρκος κόουτς πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση μαζί τους.

«Ξέρετε πως δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, μαζί πετύχαμε πολλά και είστε η ομάδα μου. Την πρώτη χρονιά πήραμε το Κύπελλο, την δεύτερη φτάσαμε μια ανάσα από το πρωτάθλημα και φέτος επιστρέψαμε στην Ευρώπη.

Θα μπορούσαμε πέρσι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εύχομαι να το πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους.

Θέλω να σας ζητήσω κάτι. Όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή. Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.