Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίλσεν: «Περήφανος για όλους τους παίκτες, θα μάθω ελληνικά πολύ γρήγορα» (video)

Νίλσεν: «Περήφανος για όλους τους παίκτες, θα μάθω ελληνικά πολύ γρήγορα» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2023 20:27
Ο Ντέιβιντ Νίλσεν συνδύασε με νίκη το ντεμπούτο του στον πάγκο της Κηφισιάς, με την ομάδα του να νικάει με 4-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα, και μετά το παιχνίδι έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του. Ο ίδιος μάλιστα δεσμεύτηκε πως θα μάθει ελληνικά πολύ σύντομα.

Η Κηφισιά στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Νίλσεν στον πάγκο, νίκησε με 4-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ντέρμπι ουραγών της Καισαριανής και ξέφυγε προσωρινά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά το παιχνίδι ο Δανός τεχνικός ήταν πανευτυχής για την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας ότι οι παίκτες έβγαλαν στο γήπεδο αυτά που δούλεψαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αλλά τόνισε πως υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Ο ίδιος επιχείρησε να μιλήσει ελληνικά λέγοντας τη λέξη θάρρος και τόνισε πως θα μάθει ελληνικά πολύ σύντομα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Κηφισιάς στην Cosmote TV:

Για το πως αισθάνεται για τη νίκη στο ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ περήφανος για όλους τους παίκτες, έπαιξαν φανταστικά. Παίξαμε με ‘’θάρρος’’ (σ.σ. το είπε στα ελληνικά), έτσι νομίζω λέγεται στα ελληνικά, οι παίκτες τα πήγαν φανταστικά. Ήταν ένα καλό και συναρπαστικό ματς. Θέλαμε να πρεσάρουμε, να παίξουμε επιθετικά, δουλέψαμε σ’ αυτό όλητην εβδομάδα. Τα παιδιά σκόραραν τέσσερα γκολ και είμαι χαρούμενος».

Για το πως κατάφερε σε τόσο σύντομο διάστημα να αλλάξει την εικόνα της ομάδας: «Όλοι δούλεψαν σκληρά αυτήν την εβδομάδα. Ήμουν πολύ τυχερός, όχι ότι ήταν καλό πράγμα, που το πρώτο ματς αναβλήθηκε. Είχα έξτρα χρόνο με την ομάδα, και περάσαμε καλά το χρόνο αυτό με τους παίκτες και το σταφ. Βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που δουλέψαμε. Είμαι περήφανος αλλά έχουμε πολύ μακρύ χρόνο. Πολλά πράγματα να διορθώσουμε. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και προχωράμε μπροστά».

Για το αν θα μάθει ελληνικά: «Θα μάθω ελληνικά πολύ γρήγορα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.