Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στάικος: «Όταν μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ είναι τελευταία, οι ευθύνες είναι πολλές και βαραίνουν τον προπονητή» (video)

Στάικος: «Όταν μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ είναι τελευταία, οι ευθύνες είναι πολλές και βαραίνουν τον προπονητή» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2023 20:03
Ο Θανάσης Στάικος δήλωσε πως η παρουσία του ΠΑΣ Γιάννινα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βαραίνει κυρίως τον προπονητή και άφησε να εννοηθεί πως θα αποτελέσει παρελθόν από τους Ηπειρώτες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε άσχημη ήττα με 4-2 από την Κηφισιά στο ντέρμπι ουραγών της Καισαριανής και έμεινε μόνος στον πάτο της βαθμολογίας, αγνοώντας τη νίκη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μετά το φινάλε ο Θανάσης Στάικος ήταν εμφανώς απογοητευμένος στις δηλώσεις του στην Cosmote TV, ανέλαβε την ευθύνη για τη βαθμολογική θέση της ομάδας και άφησε να εννοηθεί πως θα υποβάλει την παραίτηση του, κάτι που είχε συμβεί και νωρίτερα στη σεζόν, χωρίς αυτή εν τέλει να γίνεται δεκτή από τη διοίκηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα:

Για το τι σημαίνει βαθμολογικά και ψυχολογικά αυτή η ήττα: «Δεν το συζητώ, είναι πολύ άσχημή ήττα, μας αφήνει τελευταίους. Θα δούμε τις επόμενες στιγμές το τι μέλλει γενέσθαι».

Για το αν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι τελικός: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί αλλά δε χρειάζεται να πούμε πάρα πολλά, θα τα πούμε στη συνέχεια όλα».

Για το αν θέλει να εξηγήσει τι εννοεί με το «τι μέλλει γενέσθαι»: «Όχι, αλλά όταν μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην τελευταία θέση, οι ευθύνες είναι πολλές και βαραίνουν τον προπονητή».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.