Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά ο Ολυμπιακός (video)

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2014 22:06
Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Ολυμπιακός ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο και πήρε το εισιτήριο χάρη στο εκτός έδρας γκολ. Δεν θα έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της αναμέτρησης!

Σε ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε από τις λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν να κερδίσει τον Ατρόμητο, ωστόσο το τελικό 1-1 στο Περιστέρι χάρισε την πρόκριση για τα ημιτελικά στους «ερυθρόλευκους».

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 42’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες και λάθος του Μέγιερι, ο Ταυλαρίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, με τον Ολυμπιακό να διαμαρτύρονταν για οφσάιντ και το ριπλέι να τον δικαιώνει.

Μάλιστα στις καθυστερήσεις οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νέα παράπονα στον διαιτητή, καθώς διαμαρτυρήθηκαν για απλωμένο χέρι του Γιαννούλη στην περιοχή, ωστόσο το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και στο 52’ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Μπάλλα στην περιοχή, με τα ριπλέι της συνδρομητικής τηλεόρασης (τα οποία δεν ήταν τελείως ξεκάθαρα) να δείχνουν πως η μπάλα δεν ακουμπάει στο χέρι του άσου των γηπεδούχων.

Μάλιστα η απόφαση του διαιτητή δημιούργησε ολιγόλεπτη ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο παικτών και όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, ο Τσόρι ισοφάρισε από την άσπρη βούλα σε 1-1, δίνοντας σκορ πρόκρισης στην ομάδα του.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον Ατρόμητο να είχε μεγάλη ευκαιρία στο 83’ για να κάνει το 2-1, καθώς ο Μέγιερι απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Μπρίτο (υπήρχε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης).

Το τελευταίο σφύριγμα του Μάνταλου βρήκε Ατρόμητο και Ολυμπιακό ισόπαλους στο 1-1, με τους «ερυθρόλευκους» να «σφραγίζουν» έτσι την πρόκριση στα ημιτελικά εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν -εκτός απροόπτου- τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παίζει την Πέμπτη με τον Απόλλωνα στη ρεβάνς του 3-0 της Τούμπα.

Οι φάσεις του αγώνα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.