Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άνοιξε λογαριασμό ο Μήτρογλου

Άνοιξε λογαριασμό ο Μήτρογλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2014 17:08
Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του με τη δεύτερη ομάδα της Φούλαμ κόντρα στην Άστον Βίλα (U21), καθώς ο Έλληνας φορ σκόραρε δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (19', 23') ενώ είχε και δοκάρι στο 56’ για να πετύχει χατ-τρικ.

Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να μην έχει καταφέρει ακόμα να βρεθεί στην αποστολή της Φούλαμ σε αγώνα Πρέμιερ Λιγκ, καθώς ο προπονητής του Ρενέ Μόιλενστιν, θεωρεί πως δεν είναι ακόμα έτοιμος, ωστόσο ο Έλληνας επιθετικός έδειξε βρίσκεται σε καλή φόρμα, πετυχαίνοντας δύο γκολ στον αγώνα της δεύτερης ομάδας απέναντι στην αντίστοιχη της Άστον Βίλα.

Ο διεθνής φορ έκανε τη διαφορά, ανοίγοντας το σκορ στο 19ο λεπτό με μακρινό σουτ, ενώ στο 23’ με ωραίο τελείωμα από μακρινή απόσταση έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Φούλαμ η οποία πήρε τελικά τη νίκη με 5-3.

Μάλιστα ο Μήτρογλου είχε και δοκάρι στο 55’ για να πετύχει χατ-τρικ, ενώ στη συνέχεια αντικαταστάθηκε.

Να σημειωθεί πως η Φούλαμ αντιμετωπίζει σήμερα τη Λίβερπουλ στο «Κρέιβεν Κότατζ», ενώ την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο «Χόθρονς» Γουέστ Μπρομ (22/2), παιχνίδι που λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Έλληνας επιθετικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.