Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Τη νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου, την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Κύπελλο Ελλάδας: Τη νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου, την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2014 19:14
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 στον Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό, ωστόσο έχοντας ως…. προίκα το 4-0 του πρώτου αγώνα στην Λεωφόρο, «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ ή τον Πανιώνιο.

Τη νίκη αλλά όχι και την πρόκριση πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που πήραν το εισιτήριο για τους «4» χάρη στο 4-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο.

Η φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα τους και δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα, αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι περισσότερο σαν αγγαρεία. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε πως ήθελε τη νίκη και την πήρε χάρη στο τέρμα του Καπετάνου στο 72’, αν και το γκολ ξεκινάει με τον Δεινόπαπα να φεύγει από θέση οφσαιντ.

Βέβαια οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει νωρίτερα καθώς ζήτησαν πέναλτι στο 60’ σε σπρώξιμο του Δεινόπαππα από τον Κουτρουμπή στην περιοχή, με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στον αγώνα.

Το τελικό 1-0 έδωσε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό ο οποίος θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον ΟΦΗ ή τον Πανιώνιο.

Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι ο Ρισβάνης με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.