Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Λιμπερταδόρες: Με το… δεξί Μποταφόγκο και Ατλέτικο Μινέιρο (video)

Κόπα Λιμπερταδόρες: Με το… δεξί Μποταφόγκο και Ατλέτικο Μινέιρο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2014 14:09
Με γκολ των Μανουέλ Φερέιρα και Ουάλισον, η Μποταφόγκο επικράτησε με 2-0 της πρωταθλήτριας Αργεντινής Σαν Λορέντζο και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στο 88’ η Ατλέτικο Μινέιρο.

Η Μποταφόγκο ήταν η μεγάλη νικήτρια στο μεγάλο παιχνίδι με τη Σαν Λορέντζο, καθώς η βραζιλιάνικη ομάδα κέρδισε με 2-0 την πρωταθλήτρια Αργεντινής στο «Μαρακανά» και πήρε την πρώτη της νίκη στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το σκορ άνοιξε στο 30ό λεπτό, όταν ο Χουάν Μανουέλ Φερέιρα, ενώ στο 52’ ο Ουάλισον με μακρινό δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα του.

Από την άλλη, η κάτοχος του τίτλου Ατλέτικο Μινέιρο κέρδισε δύσκολα με 1-0 την Ζαμόρα στη Βενεζουέλα και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο.

Κόπα Λιμπερταδόρες: Με το… δεξί Μποταφόγκο και Ατλέτικο Μινέιρο (video)
«Χρυσός» σκόρερ για την βραζιλιάνικη ομάδα ήταν ο Τζο ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 88’ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ροναλντίνιο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Στα άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει η νίκη της Σάντος Λαγκούνα με 1-0 απέναντι στην Άρσεναλ Σαραντί, όπως και αυτή της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε που επιβλήθηκε με 3-1 της Νασιονάλ Ασουνσιόν στην Κολομβία.

Τέλος, η Βελέζ ήταν η μόνη ομάδα από την Αργεντινή που κατάφερε να πάρει νίκη, καθώς με «κεραυνό» του Καντέρος στο 81’ κέρδισε με 1-0 την Ουνιβερσιτάριο στο Περού.

Τα γκολ:


Μποταφόγκο - Σαν Λορέντζο:



Σάντος Λαγκούνα - Άρσεναλ Σαραντί:



Ζαμόρα - Ατλέτικο Μινέιρο:



Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε – Νασιονάλ Ασουνσιόν:



Ουνιβερσιτάριο - Βελέζ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.