Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Στον τελικό με νέα νίκη η Ρεάλ

Κύπελλο Ισπανίας: Στον τελικό με νέα νίκη η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2014 00:43
Μετά τη νίκη της με 3-0 στο «Μπερναμπέου», η Ρεάλ κέρδισε την Ατλέτικο και στο «Βιθέντε Καλντερόν» χάρη σε δύο πέναλτι του Ρονάλντο (2-0) και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει –εκτός απροόπτου- τη Μπαρτσελόνα.

Με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Ρονάλντο στο 7' και το 16', με το πρώτο να το έχει κερδίσει ο ίδιος και το δεύτερο ο Γκάρεθ Μπέιλ, η Ρεάλ κέρδισε με 2-0 την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν» και με συνολικό σκορ 5-0, προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας εκεί όπου θα διεκδικήσει το 19ο τρόπαιό της στη διοργάνωση.

Η νίκη της Ρεάλ με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Ατλέτικο, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να νκάνει ροτέισον, αφήνοντας εκτός αρκετά από τα βασικά του στελέχη.

Μάλιστα τα δύο κερδισμένα πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην Ρεάλ μόλις 16’, με αποτέλεσμα ο αγώνας να λάβει στη συνέχεια διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους παίκτες να μην έδειχναν διάθεση να παίξουν.

Έτσι, η Ρεάλ «σφράγισε» και τυπικά το εισιτήριο για τον τελικό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει –εκτός απροόπτου- τη Μπαρτσελόνα, που κέρδισε με 2-0 την Σοσιεδάδ στον πρώτο ημιτελικό στο «Καμπ Νου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.