Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ, «ανοιχτοί» λογαριασμοί για Λεβαδειακό και Νίκη Βόλου (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ, «ανοιχτοί» λογαριασμοί για Λεβαδειακό και Νίκη Βόλου (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/12/2023 20:52
Ο Λεβαδειακός και η Νίκη Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο χρονικά πρώτο παιχνίδι της Πέμπτης (7/12) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ενώ λίγο αργότερα ο ΠΑΟΚ επικράτησε σχετικά δύσκολα με 1-0 του Βόλου στην Τούμπα.

Οι Βοιωτοί και οι Βολιώτες θα «λύσουν» έτσι τις διαφορές τους στον επαναληπτικό με τα πάντα να είναι ανοικτά.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ προφανώς και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση απέναντι σε έναν Βόλο που πάλεψε αρκετά στην Τούμπα αλλά έφυγε τελικά με άδεια χέρια.

«Έπαιξε» με τη φωτιά αλλά δεν το πλήρωσε ο ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, θέλησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο 14' με τον Ντεσπόντοφ να μην βρίσκει στόχο με κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου είχαν τον έλεγχο, «άγγιξαν» το γκολ με τον Μουργκ στο 23' όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κόστιτς. Ο Βόλος αμυνόταν σθεναρά όσο περνούσε η ώρα, δεν μπορούσε όμως να κρατήσει καθόλου την μπάλα στα πόδια και ήταν συνεχώς σε θέση άμυνας. Προσπάθησε βέβαια να επιτεθεί στα τελευταία λεπτά αλλά δεν είχε σωστές επιλογές στην επίθεση.

Λίγο όμως πριν συμπληρωθούν τα 45 λεπτά ο Κίτσος ανέτρεψε τον Ντεσπόντοφ μέσα στην περιοχή ο διαιτητής καταλόγισε την παράβαση, με τον Σβαμπ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Βόλος ήταν αυτός που είχε την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος με ένα σουτ του Κορνέτ το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Ζίβκοβιτς. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε την ίδια ένταση που έβγαλε στο τέλος του πρώτου μέρους και έτσι δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν αυτή τη νωχελικότητα των γηπεδούχων, βρήκαν ένα γκολ με τον Μωραΐτη στο 69' αλλά αυτό ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Βιεϊρίνια.

Ο Μωραΐτης βέβαια ήταν αυτός που έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 74' αλλά αυτή τη φορά η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ. Στα τελευταία λεπτά ο Βόλος θέλησε να βγει μπροστά χωρίς όμως να φτιάξει κάποια ευκαιρία και το τελικό σκορ δεν άλλαξε.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Οζντόεφ (67' Οζντόεφ), Ντεσπόντοβ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα.

Βόλος (Λόπεθ): Κόστιτς, Ταχάτος, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Κίτσος (46' Άλχο), Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κορνέτ (62' Μωραΐτης), Ενγκίν (58΄Κόμπα), Ντέλετιτς (46' Ασλανίσης), Γκαρσία (85' Μπερτόγλιο)



Δίκαιη μοιρασιά στη Λιβαδειά

Ο Λεβαδειακός και η Νίκη Βόλου άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας μετά το 1-1 στη Λιβαδειά. Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 15' έπειτα από ωραία αντεπίθεση. Οι παίκτες του Ελευθερόπουλου άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Πολίτης την υποδέχτηκε στα δεξιά και με υπέροχο σουτ την έστειλε στο δεξί «παραθυράκι» του Στογιάνοβιτς.

Ο Λεβαδειακός θέλησε να αντιδράσει, ζήτησε πέναλτι στο 28' σε ένα χέρι του Κάσσου μέσα στην περιοχή και τελικά έφτασε στην ισοφάριση με μία κοντινή κεφαλιά του Ρομό στο 40' έπειτα από ωραία σέντρα του Γιαννιώτα.

Στο δεύτερο μέρος βέβαια ο ρυθμός δεν ήταν καθόλου καλός, με τις καλές στιγμές να είναι ελάχιστες. Στο 63' ο Πολέτο απείλησε για τους γηπεδούχους με ένα γυριστό σουτ ενώ στο 82' ο Μοράρ έπιασε ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα όμως να καταλήγει λίγο άουτ και το τελικό σκορ να μην αλλάζει.

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντ (59' Πολέτο), Ρόμο (86' Τσιριγώτης), Γιαννιώτας (76' Λούα Λούα), Σωτηράκος, Κουάδρα (59' Μεχία), Συμελίδης (59' Νικολιάς), Τσελεπίδης

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Γρομητσάρης, Μπαχανάκ, Να'α (46' Αναστασίου), Λίταινας, Πέττας (59' Κυριακίδης), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο, Πολίτης (69' Κρητικός, 78' Παναγιωτίδης), Τζιώρας (46' Μόραρ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.