Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Μακάμπι Χάιφα πήρε εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα

Η Μακάμπι Χάιφα πήρε εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/12/2023 14:59
Η Μακάμπι Χάιφα ανακοίνωσε επίσημα την Πέμπτη (7/12) ότι πήρε 800 εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (14/12, 19.45), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Ισραηλινοί θα έχουν τη στήριξη περίπου 800 φίλων τους οι οποίοι θα πάρουν θέση στη θύρα 6 του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό λοιπόν, τα μέτρα ασφαλείας για το συγκεκριμένο ματς θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα για να αποφευχθούν πιθανές αναταραχές.

Υπενθυμίζεται ότι η Μακάμπι για να τερματίσει στην τρίτη θέση του γκρουπ ψάχνει μόνο νίκη, ενώ ο Παναθηναϊκός βολεύεται με δύο αποτελέσματα προκειμένου να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Κόνφερενς Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο σύλλογος έλαβε περίπου 800 εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Αθήνας (14.12, 19:45 τοπική ώρα) με τον Παναθηναϊκό, αφού οι ελληνικές αρχές ενέκριναν την άφιξη κόσμου από το Ισραήλ.

Σημειώστε ότι το Αρχηγείο Εθνικής Ασφάλειας στο Υπουργείο Εξωτερικών έχει ορίσει ταξιδιωτική προειδοποίηση επιπέδου 2 για την Ελλάδα (περιστασιακή απειλή) και είναι σημαντικό να ενημερώνεστε στον ιστότοπο του Υπουργείου Εξωτερικών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.