Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνεθ: «Στεναχωριέμαι που αποχωρώ, αλλά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για όλους»

Μαρτίνεθ: «Στεναχωριέμαι που αποχωρώ, αλλά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για όλους»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2023 20:38
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είπε μέσω social media το αντίο του στον κόσμο του Ολυμπιακού, δηλώνοντας στεναχωρημένος που δεν μπορεί να συνεχίσει το έργο του στους ερυθρόλευκους αλλά όπως προσθέτει πιστεύει ότι είναι το καλύτερο για όλους.

Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού αποτελεί ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Ισπανός τεχνικός ανάρτησε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα social media δηλώνοντας στεναχωρημένος που αποχωρεί από την ομάδα αλλά τονίζει πως θεωρεί ότι είναι το καλύτερο για όλους. Ο ίδιος αναφέρει μερικές από τις ωραίες στιγμές που βίωσε στην ομάδα όπως η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και η νίκη επί της Γουέστ Χαμ ενώ εξέφρασε την πικρία του για τους τέσσερις χαμένους βαθμούς από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το μήνυμα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού στα social media:

«Ένας προπονητής κυνηγά πάντα πρότζεκτ, ανθρώπους, φιλοδοξίες και εμπειρίες. Με αυτό κατά νου, το τεχνικό μου τιμ και εγώ ήρθαμε στον Πειραιά για να αναλάβουμε τον Θρύλο. Σήμερα στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να συνεχίσω αυτό το έργο στον Ολυμπιακό, αλλά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για όλους.

Σε αυτό το αντίο θέλω να θυμηθώ τις πολλές καλές στιγμές όπως η πρόκριση στο Europa League, η νίκη επί της Γουέστ Χαμ και οι πολυάριθμες νίκες στο πρωτάθλημα. και την ευτυχία να είσαι μέρος ενός τόσο μεγάλου, φιλόδοξου συλλόγου. Αν και δεν ήταν μακρύς ο δρόμος, ήταν ένας έντονος, επίπονος γεμάτος με απροσδόκητες καταστάσεις και εμπόδια (συμπεριλαμβανομένης μιας κύρωσης που αφαίρεσε την πιθανότητα να έχουμε 4 ακόμη βαθμούς που θα μας κρατούσαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα) αλλά εμείς σηκωθήκαμε για να τους αντιμετωπίσουμε βάζοντας πρώτα τις αρχές μας.

Το να φύγω από ένα πρότζεκτ είναι πάντα δύσκολο, αλλά θέλω να ευχαριστήσω μερικούς ανθρώπους καθώς αποχαιρετώ: όλους όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτού του συλλόγου, τους παίκτες (μια ομάδα ανθρώπων και επαγγελματιών που έχουν δείξει μεγάλη αφοσίωση), όλους τους εργαζόμενους στον σύλλογο και φυσικά στους φιλάθλους.

Ό,τι καλύτερο, Ολυμπιακέ!
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.