Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαμία - Ατρόμητος 3-3: Συγκλονιστική ματσάρα και μοιρασιά στη Φθιώτιδα (video)

Λαμία - Ατρόμητος 3-3: Συγκλονιστική ματσάρα και μοιρασιά στη Φθιώτιδα (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/11/2023 21:30
Η Λαμία και ο Ατρόμητος πρωταγωνίστησαν σε συγκλονιστική ματσάρα που ολοκληρώθηκε ισόπαλη με 3-3, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Με αυτό το αποτέλεσμα, το συγκρότημα του Λεωνίδα Βόκολου ανέβηκε στους 16 βαθμούς και φιγουράρει στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, αποφεύγοντας μία τρίτη διαδοχική ήττα.

Από την άλλη, το σύνολο του Σάσα Ίλιτς παρέμεινε αήττητο για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι όμως αναδείχθηκε ισόπαλο για δεύτερο σερί ματς και η συγκομιδή των 11 πόντων το φέρνει στην 10η θέση της κατάταξης.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που αιφνιδίασαν κι άνοιξαν το σκορ στο 5' με τον προωθημένο Λούκας Ασεβέδο. Μάλιστα τέσσερα λεπτά αργότερα «πάγωσαν» ακόμα περισσότερο το ΔΑΚ Λαμίας με τον Έντερ Γκονζάλες να σημειώνει το 0-2.

Η αντίδραση όμως των γηπεδούχων ήταν εξαιρετική κι αρχικά μείωσαν στο 13' με τον Μαρτίνεθ. Στο 18' καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας του Περιστερίου όμως ο Κοσέλεφ απέκρουσε την εκτέλεση του Βαλένσια. Το μομέντουμ ήταν πλέον για τους Φθιώτες και στο 22' ο Σλίβκα με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε 2-2.



Στο 55' μάλιστα οι Φθιώτες έφτασαν στην ολική ανατροπή με γκολ του Σίντκλεϊ για το 3-2. Εννιά λεπτά μετά πάντως οι Περιστεριώτες κέρδισαν δεύτερο πέναλτι στο ματς και ο Βέργος ευστόχησε αυτήν τη φορά ισοφαρίζοντας 3-3.





Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Σαντάνα, Τζανδάρης, Σλίβκα (85' Ακούνια), Μαρτίνεθ (71' Τόσιτς), Τσιλούλης, Καρλίτος

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Έντερ (83' Έρλινγκμαρκ), Κούντε, Φριτζόνσον (46' Ρομπάιγ), Καμαρά (95' Κούεν), Βαλένσια, Βέργος (67' Αντζιέλσκι)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.