Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το ντέρμπι «βάφτηκε» πράσινο

Σούπερ Λιγκ: Το ντέρμπι «βάφτηκε» πράσινο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2014 21:27
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, καθώς οι «πράσινοι» πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισαν με 2-1 τον «δικέφαλο του Βορρά» χάρη στα γκολ των Τριανταφυλλόπουλου (47’) και Νάνο (57’), με τον Αθανασιάδη να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις. Αποβλήθηκε στο 56’ ο Κατσουράνης.

Μεγάλη νίκη βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας ενόψει της συνέχειας πήρε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον οποίο και κέρδισε με 2-1 στην Λεωφόρο, ενώ είχε ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα του.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του εξαιρετικού Γλύκου ο οποίος κράτησε το μηδέν για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ωστόσο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ σε δέκα λεπτά, με τον Τριανταφυλλόπουλο να σκοράρει με κεφαλιά στο 47’ μετά από κόρνερ του Νάνο, ενώ στο 57’ ο δεύτερος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Κατσουράνης άφησε τον ΠΑΟΚ με αριθμητικό μειονέκτημα για σπρώξιμο στον Μπέργκ ο οποίος έβγαινε τετ-α-τετ με τον Γλύκο.

Οι γηπεδούχοι παρά το προβάδισμα δύο τερμάτων, συνέχιζαν να πιέζουν για ένα τρίτο γκολ, έχασαν ευκαιρίες ωστόσο δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν ξανά την εστία του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ο «δικέφαλος του Βορρά» πέτυχε το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Αθανασιάδη, ο οποίος μείωσε σε 2-1 στο 90+2’ για το τελικό 2-1, σκορ που… κολακεύει τους φιλοξενούμενους οι οποίοι είχαν μόλις δύο σουτ στο παιχνίδι και απογοήτευσαν με την εμφάνιση τους.

Με αυτή τη νίκη, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 43 βαθμούς και πέρασε ξανά στην 4η θέση, στέλνοντας... μήνυμα ενόψει των πλει-οφ. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 51 βαθμούς, επέτρεψε στον Ολυμπιακό να ξεφύγει με 17 βαθμούς στην κορυφή, ενώ πλέον ο 3ος Ατρόμητος βρίσκεται μόλις στο -2 από την ομάδα του Χούμπ Στέφενς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Παναθηναϊκός: Καπίνο, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Ζέκα, Αμπέντ (65’ Πράνιτς), Λαγός, Ατζαγκούν (84’), Μπεργκ, Καρέλης (74’ Κλωναρίδης).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Μαντούρο, Σαλπιγγίδης (63’ Χουσέν), Λίνο, Κάτσε (46’ Λάζαρ), Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Νάτχο, Νίνης (54’ Λούκας).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.