Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Σοκ στο 90+4’ για Γιουβέντους, «λευκό» το ντέρμπι της Ρώμης

Σέριε Α: Σοκ στο 90+4’ για Γιουβέντους, «λευκό» το ντέρμπι της Ρώμης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2014 18:02
Με γκολ του Γκόμεζ Τάλεμπ στο 90+4’ η Βερόνα έκλεψε το βαθμό της ισοπαλίας από τη Γιουβέντους (2-2), με τη «Γηραιά Κυρία» να χάνει έτσι την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά της από τη Ρόμα, η οποία που έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι με την Λάτσιο.

Τα δύο γκολ του Κάρλος Τέβεζ στο πρώτο ημίχρονο που έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στη Γιουβέντους, δεν ήταν αρκετά ώστε η ομάδα του Αντόνιο Κόντε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Βερόνα, η οποία κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 χάρη στο γκολ του Γκόμεζ Τάλεμπ στο 90+4’!

Όλα έδειχναν πως η «Γηραιά Κυρία» θα έχει εύκολο απόγευμα κόντρα στη Βερόνα, όταν ο Τέβες με δύο γκολ στο 4’ και στο 21’ έγραψε νωρίς νωρίς το 2-0 για τους φιλοξενούμενους!

Ωστόσο η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα (αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά) δεν τα παράτησε και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας!

Αρχικά ο Τόνι με το 11ο φετινό του γκολ στο 52’ μείωσε σε 2-1 για τους γηπεδούχους, ενώ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Γκόμεζ Τάλεμ που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 86’, αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, καθώς ισοφάρισε σε 2-2, χαρίζοντας έτσι τον βαθμό στη Βερόνα.

Έτσι, η διαφορά της Γιουβέντους από τη Ρόμα έμεινε στους 9 βαθμούς, με τους «τζιαλορόσι» να έχουν παιχνίδι λιγότερο, ωστόσο οι «μπιανκονέρι» συνεχίζουν να τρέχουν ένα αήττητο σερί 15 αγώνων στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Λευκό» το ντέρμπι της Ρώμης


Σέριε Α: Σοκ στο 90+4’ για Γιουβέντους, «λευκό» το ντέρμπι της Ρώμης
Κανένα γκολ δεν σημειώθηκε στο ντέρμπι της Ρώμης, με την Ρόμα και την Λάτσιο να μένουν στο 0-0 στο «Ολίμπικο».

Η τυπικά γηπεδούχος Λάτσιο προσπάθησε να πιέσει τη Ρόμα χωρίς να κάνει μεγάλη φάση στο πρώτο ημίχρονο, με τους «τζιαλορόσι» από την άλλη, να πετυχαίνουν γκολ με τον Ζερβίνιο στο 25’ το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τον Ιβοριανό άσο να ήταν οριακά εκτεθειμένος.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Βασίλη Τοροσίδη (ξεκίνησε βασικός) ανέβασε ρυθμούς και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα και να πάρει τη νίκη.

Στα άλλα παιχνίδια, η Μπολόνια του Χριστοδουλόπουλου (βασικός) κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Τορίνο του Ταχτσίδη (έμεινε στον πάγκο) χάρη σε δύο γκολ του Κριστάλντο, ενώ «διπλό» πήρε και η Τζένοα του Φετφατζίδη (έμεινε στον πάγκο) η οποία κέρδισε με 1-0 τη Λιβόρνο με «χρυσό» σκόρερ τον Αντονέλι.

Από την άλλη, η Σαμπντόρια κέρδισε με 1-0 την Κάλιαρι του Οικονόμου (έμεινε στον πάγκο), ενώ Πάρμα και Κατάνια έμειναν στο 0-0 στην έδρα της πρώτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.