Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Έμφραγμα» στο 90+4’ για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: «Έμφραγμα» στο 90+4’ για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2014 20:11
Με γκολ του Μπεντ στο 90+4’, η Φούλαμ ήρθε ισόπαλη (2-2) στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία νωρίτερα είχε γυρίσει το σκορ μέσα σε δύο λεπτά χάρη στα τέρματα των Φαν Πέρσι και Κάρικ! Εκτός αποστολής ο Μήτρογλου.

Μια εβδομάδα μετά την ήττα της από στην Στόουκ (2-1), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε νέα απώλεια στο πρωτάθλημα καθώς έμεινε στο 2-2 με την ουραγό Φούλαμ στο «Όλντ Τράφορντ», χάνοντας μάλιστα τη νίκη στο προτελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!

Η Φούλαμ, έχοντας εκτός αποστολής τους Κώστα Μήτρογλου και Γιώργο Καραγκούνη, πήρε προβάδισμα στο 19ο λεπτό με τον Σίντγουελ, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να φέρει… τούμπα το σκορ σε δύο λεπτά χάρη στα τέρματα των Φαν Πέρσι (78’) και Κάρικ (80’).

Όμως, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς στο 90+4’ μετά από φάση που ξεκίνησε από λάθος στην άμυνα, ο Μπέντ ισοφάρισε για το τελικό 2-2, «παγώνοντας» το «Όλντ Τράφορντ» και χαρίζοντας έναν βαθμό-«χρυσάφι» στην ομάδα του στη μάχη της για τον υποβιβασμό.

Με το βαθμό της ισοπαλίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρέμεινε στην 7η θέση με 41 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την 6η Έβερτον και εννιά από την τετράδα, ενώ η Φούλαμ παρέμεινε στην τελευταία θέση με 20 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.