Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μεγάλη νίκη για Ατρόμητο

Σούπερ Λιγκ: Μεγάλη νίκη για Ατρόμητο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2014 17:53
Παρότι ο Ατρόμητος έπαιζε με δέκα παίκτες από το 16’ λόγω αποβολής του Φυτανίδη, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κέρδισε με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και μείωσε προσωρινά στο -2 τη διαφορά του από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Η αυστηρή αποβολή του Σωκράτη Φυτανίδη μόλις στο 16ο λεπτό, περισσότερο… νευρίασε παρά έδειξε να επηρεάζει αγωνιστικά τον Ατρόμητο, ο οποίος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πίτου Γκαρσία (2 ασίστ και κερδισμένο πέναλτι) κέρδισε με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και έκανε το 4x4 στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 21ο λεπτό, με τον Καραμάνο να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά από στημένη φάση, σκορ που έμεινε ως το ημίχρονο, καθώς ο Αστέρας δεν μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα απέναντι στην οργανωμένη άμυνα του Ατρόμητου.

Παρόλα αυτά, στην επανάληψη η ομάδα της Τρίπολης μπήκε πιο δυνατά και έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το παιχνίδι, με τον Ατρόμητο ωστόσο να αντέχει την πίεση και να κρατάει το μηδέν.

Μάλιστα στο 69’ οι Περιστεριώτες κατάφεραν να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους, με τον Νάστο να κάνει το 2-0 μετά από ασίστ του Πίτου Γκαρσία, ενώ δέκα λεπτά μετά ο δεύτερος κέρδισε πέναλτι από φάουλ του Καράσκο και ο Ούμπιντες «σφράγισε» από την άσπρη βου΄λα τη νίκη της ομάδας του.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Χουάνμα στο 88’ πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για τον Αστέρα ο οποίος παρέμεινε στην 4η θέση με 42 βαθμούς, δύο βαθμούς περισσότερους από τον Παναθηναϊκό και 7 λιγότερους από τον Ατρόμητο που έφτασε τους 49 και μείωσε προσωρινά στο -2 τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.