Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκέφτεται να καλέσει τον Χεσέ για το Μουντιάλ ο Ντελ Μπόσκε!

Σκέφτεται να καλέσει τον Χεσέ για το Μουντιάλ ο Ντελ Μπόσκε!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2014 16:19
Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει τον Χεσέ Ροδρίγκεθ στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Οι επιδόσεις του Χεσέ Ροδρίγκεθ με τη φανέλα της Ρεάλ τη φετινή σεζόν δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ο οποίος με δηλώσεις του αποκάλυψε πως σκέφτεται να καλέσει τον 20χρονο επιθετικό στους «φούριας ρόχας» ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας:

«Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη συγκεκριμένα ή να αναφέρω ονόματα, αλλά γενικά κάποιοι παίκτες έχουν πιθανότητες να κληθούν και ο Χεσέ είναι ανάμεσα τους», δήλωσε ο Ντελ Μπόσκε.
Ο νεαρός άσος παρότι αγωνίζεται κυρίως ως αναπληρωματικός στη «βασίλισσα» έχει καταφέρει να πετύχει έως τώρα 6 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και σίγουρα αποτελεί μια από τις μεγάλες εκπλήξεις της Ρεάλ τη φετινή σεζόν.

Να σημειωθεί πως ο παίκτης δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην εθνική Ανδρών αλλά είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, κατακτώντας το Ευρωπαϊκό Κ-19 το 2012 όντας πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 5 γκολ, ενώ είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ στον τελικό κόντρα στην Ελλάδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.