Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποχαιρέτησε ο Βίντιτς

Αποχαιρέτησε ο Βίντιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2014 14:23
Παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποτελέσει το καλοκαίρι ο Νεμάνια Βίντιτς, με τον Σέρβο αμυντικό να αποκαλύπτει ο ίδιος την είδηση μέσω γραπτής επιστολής στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Μετά από 8 χρόνια στο «Όλντ Τράφορντ», ο Νεμάνια Βίντιτς θα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη το καλοκαίρι, με τον 32χρονο στόπερ να ανακοινώνει την απόφαση του να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της σεζόν, όταν και εκπνέει το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Μάλιστα ο ίδιος έβαλε φωτιά στα σενάρια που τον ήθελαν να υπογράφει συμβόλαιο στην Ίντερ, καθώς δήλωσε πως δεν σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.

Αναλυτικά η δήλωση του Βίντιτς:


«Είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου μου και πέρασα οκτώ υπέροχα χρόνια εδώ. Η περίοδος αυτή στη Γιουνάιτεντ θα είναι πάντα η καλύτερη της καριέρας μου. Ποτέ δεν δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα κατακτούσα15 τρόπαια! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αναμνήσεις που θα της κουβαλώ για πάντα. Παρόλα αυτά αποφάσισα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στο τέλος της σεζόν. Θέλω μια νέα πρόκληση και να κάνω το καλύτερο δυνατό για μένα τα επόμενα χρόνια.

«Δεν σκέφτομαι καν να μείνω στην Αγγλία, αφού η μόνη ομάδα για την οποία ήθελα να αγωνίζομαι εδώ είναι η Γιουνάιτεντ. Ήμουν τυχερός που αποτελούσα μέρος της εδώ και οκτώ χρόνια. Έχω κάποιες επιλογές για το μέλλον και θα αποφασίσω τι είναι καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Για την ώρα παραμένω συγκεντρωμένος στη Γιουνάιτεντ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και για την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Ελπίζω αυτή η δήλωσή μου να σταματήσει τις φήμες για το μέλλον μου
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.