Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ουρές για ένα... «μαγικό χαρτάκι» (video)

Ουρές για ένα... «μαγικό χαρτάκι» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2014 14:56
Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν από τους φίλους του Ολυμπιακού στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» για να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι» για την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Εξαντλήθηκαν σε λιγότερη από μια ώρα τα online εισιτήρια!

Στις 10 το πρωί της Παρασκευής, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έθεσε στην διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια για την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο αρκετοί φίλοι της ομάδας βρέθηκαν από τα χαράματα στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» για να προμηθευτούν ένα μαγικό «χαρτάκι».

Η φωτογραφία αλλά και το βίντεο που δημοσίευσε το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube είναι ενδεικτικά για το τι έγινε στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ είναι δεδομένο πως το «sold out» είναι θέμα χρόνου.

Μάλιστα, πριν από λίγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως: «τα εισιτήρια μέσω της online διάθεσης για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαντλήθηκαν».

Αξίζει να σημειωθεί πως η διάθεση των online εισιτηρίων ξεκίνησε στις 14:00 λόγω της υπερφόρτωσης του συστήματος σήμερα το πρωί!

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 30€, 40€, 60€, 70 €, 90 €, 100€, 125€, 150€ & 350€ (VIP).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.