Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Καλλιθέα ο Γκόγκιτς

Ανέλαβε την Καλλιθέα ο Γκόγκιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2014 00:49
Την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας ανέλαβε ο Σίνισα Γκόγκιτς όπως ανακοίνωσε ο αθηναϊκός σύλλογος το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς θα είναι ο αντικαταστάτης του Κριστόφ Βαζέχα στον πάγκο της Καλλιθέας, με τον πρώην τεχνικό του Ηρακλή να έρχεται σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας για να αναλάβει το «τιμόνι» του αθηναϊκού συλλόγου.

Μάλιστα στην ανακοίνωση τονίζεται πως ο Γκόγκιτς καλύπτει όλες τις φιλοδοξίες της διοίκησης που επιθυμεί για να καλυφθεί άμεσα το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλλιθέα ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από τον προπονητή Sinisa Gogic.

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες αργά το βράδυ μεταξύ μελών της Διοίκησης και του κ. Gogic, συμφωνήθηκε η έναρξη της συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο κ. Gogic σήμερα το πρωί, βρέθηκε στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, όπου και παρουσιάστηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο βοηθός προπονητή Σωκράτης Οφρυδόπουλος, του έκανε μία σύντομη ενημέρωση και μετά και οι δύο βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και συντόνισαν την προπόνηση.

Ο κ. Gogic ξεχώρισε και αποτέλεσε την τελική επιλογή για την ανάληψη της θέσης του προπονητή, καθώς είναι νέος, φιλόδοξος, διαθέτει προπονητική εμπειρία και στις συζητήσεις έδειξε ότι πιστεύει ότι η Καλλιθέα έχει την δυνατότητα και τις προϋποθέσεις να καλύψει το χαμένο έδαφος και να επιτύχει τους στόχους της»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.