Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντεμπούτο με γκολ για Τζεμπούρ και Τοτσέ

Ντεμπούτο με γκολ για Τζεμπούρ και Τοτσέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2014 20:37
Ντεμπούτο με γκολ έκανε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ και με δικό του υέρμα στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την ομάδα του απέναντι στην Γιόβιλ. Ντεμπούτο με γκολ και για Τοτσέ!

Με γκολ συνδύασε το ντεμπούτο του στην Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ραφίκ Τζεμπούρ! Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, που υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με την αγγλική ομάδα, πέρασε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα με τη Γιόβιλ και με δικό του γκολ στο 90’, «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Όσον αφορά τον άλλο πρώην ερυθρόλευκο, ο Τζαμέλ Αμπντούν παρακολούθησε από τον πάγκο τη νίκη της Νότιγχαμ η οποία έφτασε τους 53 βαθμούς και πέρασε στην 5η θέση της βαθμολογίας στη Τσάμπιονσιπ.
Ντεμπούτο με γκολ για Τζεμπούρ και Τοτσέ
Από την άλλη, ντεμπούτο με γκολ έκανε και ο Χοσέ Τοτσέ με τη φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, καθώς ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού με δικό του γκολ στο 83’, βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει με 2-1 την Σαμπαντέλ και να διατηρηθεί στην κορυφή της Σεγούντα Νιτιβιζιόν.

Ο Ισπανός φορ πέρασε στο παιχνίδι στο 75’ και χρειάστηκε μόλις 8 λεπτά για να βρει δίχτυα στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Tο γκολ του Τζεμπούρ:



Το γκολ του Τοτσέ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.