Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε το ντέρμπι με ανατροπή η Μάλαγα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε το ντέρμπι με ανατροπή η Μάλαγα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2014 01:36
Η Μάλαγα ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας με τη Σεβίλλη, καθώς η ομάδα του Μπέρντ Σούστερ πήρε με ανατροπή τη νίκη με 3-2 στο «Ροσαλέδα» και ξέφυγε προσωρινά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σε ένα μεγάλο παιχνίδι με δύο ανατροπές, η Μάλαγα κατάφερε να κερδίσει την Σεβίλλη με 3-2 στο «Ροσαλέδα» και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη για το 2014!

Ο Ντούντα έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 31’, όμως η Σεβίλλη έφερε… τούμπα το παιχνίδι χάρη στα γκολ των Μπάκα (49’) και Φάτσιο (66’).

Ωστόσο η Μάλαγα κατάφερε να απαντήσει, με τον Σαμού να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 77’, ενώ στο 83’ ο Ντούντα με δεύτερο προσωπικό γκολ μετά από εξαιρετική ασίστ του Πέρεζ, χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Μπέρντ Σούστερ έφτασε τους 24 βαθμούς και ανέβηκε προσωρινά στην 13η θέση, ενώ από την άλλη η Σεβίλλη έμεινε στην 7η με 31 βαθμούς.

Στα άλλα παιχνίδια του Σαββάτου, Λεβάντε- Ράγιο Βαγιεκάνο και Χετάφε-Βαγιαδολίδ έληξαν ισόπαλα 0-0.

Νωρίτερα, η Βαλένθια υποχρέωσε την Μπαρτσελόνα σε εντός έδρας ήττα με 3-2, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε Ατλέτικο και Ρεάλ να προσπεράσουν τους Καταλανούς στη βαθμολογία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.