Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε… τραυματίας ο Κάλστρομ!

Υπέγραψε… τραυματίας ο Κάλστρομ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2014 02:16
Θα αργήσει αρκετά το ντεμπούτο του Κιμ Κάλστρομ με τη φανέλα της Άρσεναλ, καθώς ο νεοαποκτηθέντας άσος των «κανονιέρηδων» αντιμετωπίζει εδώ και ημέρες πρόβλημα στη μέση που θα τον αφήσει εκτός για έξι εβδομάδες!

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών την απόκτηση του Κιμ Κάλστρομ ως το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ωστόσο ο 31χρονος άσος θα αργήσει να πραγματοποιήσει ντεμπούτο με τη φανέλα των «κανονιέρηδων», καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση που θα τον αφήσει εκτός για έξι εβδομάδες.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο Σουηδός μέσος τραυματίστηκε στην προπόνηση της ομάδας, ωστόσο ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρουν πως ο Κάλστρομ «κουβαλούσε» το πρόβλημα τραυματισμού του από τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα ο παίκτης τραυματίστηκε παίζοντας ποδόσφαιρο στην παραλία στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποίησε η Σπαρτάκ Μόσχας στο Άμπου Ντάμπι.

Μάλιστα το πρόβλημα φάνηκε κανονικά στα ιατρικά τεστ που πραγματοποίησε ο παίκτης προτού υπογράψει συμβόλαιο στην Άρσεναλ, ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του!

Ο τραυματισμός του Κάλστρομ θα τον κρατήσει εκτός από τα παιχνίδια με Κρίσταλ Πάλας, Λίβερπουλ (πρωτάθλημα και Κύπελλο), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου και Σάντερλαντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.