Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Γκέλες» για Μίλαν και Φιορεντίνα

Σέριε Α: «Γκέλες» για Μίλαν και Φιορεντίνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2014 00:16
Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια ως τεχνικός της Μίλαν γνώρισε ο Κλάρενς Ζέεντορφ, καθώς οι «ροσονέρι» έμειναν στο 1-1 με τη Τορίνο στο «Σαν Σίρο», με αποτέλεσμα η ομάδα του Μιλάνου να περνάει μόνη της στην 9η θέση.

Μετά από δύο νικηφόρα αποτελέσματα με Βερόνα και Κάλιαρι για το πρωτάθλημα, η Μίλαν δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τορίνο στην έδρα της (1-1) και έχασε έδαφος στη μάχη για την έξοδο της στην Ευρώπη.

Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν στον πάγκο τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, πήραν προβάδισμα στο 17’ με τον Ιμόμπιλε, με την Μίλαν ωστόσο να φτάνει στην ισοφάριση στο 49’ με τον Ραμί.

Η ομάδα του Κλάρενς Ζέεντορφ είχε στη συνέχεια την υπεροχή, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε και οι «ροσονέρι» να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν στο -1 τη διαφορά τους από τη 8η Βερόνα.

Αντίθετα η Τορίνο πέρασε προσωρινά στην 5η θέση με 33 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Ίντερ η οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή την Γιουβέντους στο Τορίνο.

Ήττα για Φιορεντίνα, ανέβηκε η Ουντινέζε


Σέριε Α: «Γκέλες» για Μίλαν και Φιορεντίνα
Γκέλα… ολκής για τη Φιορεντίνα η οποία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Κάλιαρι και έδωσε την ευκαιρία στην Νάπολι να πάρει διαφορά 6 βαθμών από την 4η θέση!

Οι «βιόλα» έμειναν πίσω στο σκορ στο 39’ από το γκολ του Πινίγια και δεν κατάφεραν ποτέ να απαντήσουν, με αποτέλεσμα να φύγουν ηττημένοι από τη Σαρδηνία, επιτρέποντας έτσι στην Νάπολι να αυξήσει τη μεταξύ διαφορά στους 6 βαθμούς , εφόσον κερδίσει την Αταλάντα.

Από την άλλη, η Ουντινέζε με γκολ των Ντι Νατάλε (15΄πεν.) και Λόπεζ (90+2’) κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Μπολόνια και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Βασικός αγωνίστηκε για τους «ροσομπλού» ο Παναγιώτης Κονέ, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέρασε ως αλλαγή στο 74’.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.