Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Στοπ» στο Ηράκλειο!

Σούπερ Λιγκ: «Στοπ» στο Ηράκλειο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2014 22:00
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει την 4η συνεχόμενη νίκη του στην Σούπερ Λιγκ, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη χάρη στο γκολ του Ζε Εντουάρντο (86’ πεν.) που ισοφάρισε το τέρμα του Κλωναρίδη (39’). Διαιτητικά λάθη και στα δύο γκολ!

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα (πέντε αν συμπεριληφθούν και τα παιχνίδια στο Κύπελλο), ο Παναθηναϊκός υπέστη βαθμολογική απώλεια, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση, καθώς αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ ο οποίος είχε φάσεις για να σκοράρει, ωστόσο στο 39’ μετά από αντεπίθεση, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τέρμα του Κλωναρίδη.

Ωστόσο το γκολ ξεκίνησε με φάουλ του Μπέργκ στον Ζε Εντουάρντο στην μεσαία γραμμή, το οποίο δεν καταλόγισε ο Κουτσιαύτης.

Βέβαια, παράπονα για την διαιτησία είχε και ο Παναθηναϊκός, καθώς ο ΟΦΗ, μετά από αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε στην επανάληψη, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 86’ με πέναλτι που κέρδισε ο Ροβίθης ο οποίος ήταν όμως σε θέση οφσάιντ!

Μάλιστα ο άσος των γηπεδούχων κέρδισε και την αποβολή του Ρισβάνη, ενώ ο Ζε Εντουάρντο δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός πήρε μόλις ένα βαθμό και έμεινε στην 4η θέση με 40 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ πέρασε στην 8η θέση με 27.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ο Άρης δεν κατάφερε ούτε τώρα να κερδίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς έμεινε στο 1-1 με την Ξάνθη και παρέμεινε στην τελευταία θέση, ενώ νωρίτερα ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο της ομάδας, κέρδισε με 2-1 τον Λεβαδειακό και πήρε την πρώτη του νίκη μετά από τέσσερις σερί ήττες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.