Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα για Μαν. Γιουνάιτεντ, «γκέλαρε» και η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα για Μαν. Γιουνάιτεντ, «γκέλαρε» και η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2014 19:35
Με δύο γκολ του Τσάρλι Άνταμ, η Στόουκ υποχρέωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ακόμα μια ήττα τη φετινή σεζόν (2-1), με την ομάδα του Μαρκ Χιούζ να κερδίζει τους «κόκκινους διαβόλους» για πρώτη φορά στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ! «Γκέλα» για Τότεναμ, με ανατροπή η Έβερτον.

Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε ξανά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία έχοντας βασικούς τους Μάτα, Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ, γνώρισε την 8η ήττα της στο πρωτάθλημα, καθώς έχασε με 2-1 από την Στόουκ στο «Μπριτάνια».

Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Τσάρλι Άνταμ ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του (38’, 52’), με τον Φαν Πέρσι να ισοφαρίζει προσωρινά στο 47’ μετά από ασίστ του Μάτα.

Η Στόουκ είχε ευκαιρίες και για τρίτο γκολ αν και στο φινάλε η Γιουνάιτεντ παραλίγο να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, έχοντας δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Ρούνεϊ.

Μάλιστα ο Ντέιβιντ Μόγιες είδε τους Έβανς και Τζόουνς να αποχωρούν τραυματίες και η κατάσταση τους θα εκτιμηθεί, όσον αφορά τον χρόνο απουσίας τους.

Με την ήττα της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στην 7η θέση με 40 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την Τότεναμ που «γκέλαρε» κόντρα στη Χαλ.

Γκέλα για Τότεναμ, με Μιραλάς η Έβερτον


Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα για Μαν. Γιουνάιτεντ, «γκέλαρε» και η Τότεναμ
Η Τότεναμ δεν κατάφερε να συνέλθει από την βαριά εντός έδρας ήττα από την Σίτι (5-1), καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Χαλ και παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Οι Λονδρέζοι πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση και έμειναν πίσω στο σκορ στο 12’ με το πρώτο γκολ του Λονγκ με τη φανέλα της Χαλ, η οποία είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο

Παρόλα αυτά οι παίκτες του Τιμ Σέργουντ κατάφεραν να ισοφαρίσουν έστω και με τυχερό τρόπο, καθώς μετά από μακρινό σουτ του Ρόουζ στο 61’, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Παουλίνιο ο οποίος από κοντά έκανε το 1-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα για Μαν. Γιουνάιτεντ, «γκέλαρε» και η Τότεναμ
Αντίθετα, η Έβερτον με γκολ του Μιραλάς στο 85’ έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη κόντρα στην Άστον Βίλα (2-1) με αποτέλεσμα να επιστρέψει στις νίκες μετά την βαριά ήττα με 4-0 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Τα «ζαχαρωτά» είχαν δοκάρι μόλις στο 3ο λεπτό με τον ΜακΓκίντι, ωστόσο η Άστον Βίλα ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει προβάδισμα, με τον Μπακούνα να κάνει το 1-0 στο 34’, «παγώνοντας» το «Γκούντισον Παρκ».

Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν… τούμπα το παιχνίδι στην επανάληψη, με τον Νέισμιθ να ισοφαρίσει σε 1-1στο 74’, ενώ στο 85’ ο Μιραλάς λύτρωσε την ομάδα του, χαρίζοντας τη νίκη στην Έβερτον η οποία έφτασε τους 45 βαθμούς και πέρασε στην 5η θέση, προσπερνώντας την Τότεναμ.

Πήρε το ντέρμπι η Σάντερλαντ


Πρέμιερ Λιγκ: Ήττα για Μαν. Γιουνάιτεντ, «γκέλαρε» και η Τότεναμ
Όπως και πέρσι, η Σάντερλαντ έκανε… πάρτι στην έδρα της Νιούκαστλ, καθώς πήρε την μεγάλη νίκη με 3-0 στο ντέρμπι μίσους των δύο ομάδων και ξέφυγε ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις.

Μεγάλη νίκη για τη Σάντερλαντ, η οποία με γκολ των Μπορίνι (19’ πεν), Τζόνσον (23’) και Κόλμπακ (80’) κέρδισε με 3-0 την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και «σκαρφάλωσε» στην 12η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς.

Στον πάγκο έκατσε ο Νάτσο Σκόκο ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε, ενώ ο Χάρης Μαυρίας έμεινε εκτός αποστολής.

Στα άλλα παιχνίδια, η Κάρντιφ κέρδισε με ανατροπή την Νόριτς (2-1), η Γουέστ Χαμ με δύο γκολ του Νόλαν από ασίστ του Κάρολ επικράτησε με 2-0 της Σουόνσι, ενώ η Φούλαμ του Μήτρογλου (εκτός αποστολής) ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Σαουθάμπτον στο Λονδίνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.