Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Κιβρακίδη και Φωτάκη ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Κιβρακίδη και Φωτάκη ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2014 20:05
Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Ατρόμητο οποίο απέκτησε τον Κυριάκο Κιβρακίδη για 3,5 χρόνια ενώ ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Φωτάκης υπέγραψε προσύμφωνο και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα αποκτηθεί για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Δύο νέους παίκτες ανακοίνωσε σήμερα ο Ατρόμητος! Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν αρχικά την απόκτηση του Κυριάκου Κιβρακίδη, με τον Έλληνα δεξιό μπακ να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.

Ο 22χρονος αγωνίζονταν στον Αιγινιακό και παρακολουθούταν στενά τους τελευταίους έξι μήνες από τους σκάουτερ του Ατρομήτου.

Λίγο αργότερα, οι Περιστεριώτες προχώρησαν σε νέα μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Γιώργο Φωτάκη.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Σανλιούρφασπορ, υπέγραψε προσύμφωνο με τον Ατρόμητο και αύριο το πρωί θα έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους με τον σύλλογο!

Η ανακοίνωση για τον Κιβρακίδη:

Ανακοίνωσε Κιβρακίδη και Φωτάκη ο Ατρόμητος
Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μετεγγραφή του Κυριάκου Κιβρακίδη. Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού αμυντικού βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.

Η απόκτηση του έγινε μέσα από τη διαδικασία του scouting και την πορεία του, τους έξι τελευταίους μήνες στον Αιγινιακό πετυχαίνοντας μάλιστα πέντε γκολ.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Κυριάκος Κιβρακίδης δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:

« Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έκανα αυτό το άλμα στην καριέρα μου και περίμενα από καιρό. Ο Ατρόμητος είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους Αγγελόπουλο και Αποστόλου που με πίστεψαν και μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω στον Ατρόμητο.

Θέλω να μπω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα πλάνα του κυρίου Παράσχου και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου, ίσως όμως να χρειαστώ λίγο χρόνο για να εγκλιματιστώ περισσότερο. Η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη για εμένα αλλά ήταν ένας από τους στόχους που είχα βάλει και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής.

Θέλω επίσης να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Αιγινιακό και να ευχαριστήσω τον κύριο Γιάννη Νιόπα για την στήριξη του και για το λόγο που με πίστεψε όπως και το τεχνικό επιτελείο που δούλεψε μαζί μου
».

Ο Κυριάκος Κυβρακίδης επέλεξε το νούμερο «19» στη φανέλα του. Γεννήθηκε στις 21 Μαϊου 1992 και προηγούμενες ομάδες του ήταν κατά σειρά: Εθνικός Βατερού, ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Ηρακλής, Αιγινιακός.

Η ανακοίνωση για τον Φωτάκη:

Ανακοίνωσε Κιβρακίδη και Φωτάκη ο Ατρόμητος
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή προσύμφωνου με τον διεθνή μεσοεπιθετικό Γιώργο Φωτάκη. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Σανλιούρφασπορ και αύριο το πρωί θα έρθει στην Ελλάδα. Θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 ετών.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ατρόμητου κύριο Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή κύριο Γιώργο Παράσχο γιατί μου έκαναν μια πρόταση που με ικανοποιεί πλήρως από όλες τις πλευρές και μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μια από τις τρεις καλύτερες ελληνικές ομάδες.

Σε μια ομάδα που αποτελεί πρότυπο και παράδειγμα για τον τρόπο λειτουργίας της. Έχω παρακολουθήσει την πορεία του Ατρόμητου στο φετινό πρωτάθλημα, έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έρχομαι να την βοηθήσω για να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος
».

Ο Γιώργος Φωτάκης έχει να επιδείξει σπουδαία καριέρα στα ελληνικά γήπεδα και πριν από την Σανλιούρφασπορ αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ την τετραετία 2009-2013 έχοντας 104 συμμετοχές με τη φανέλα του.

Ταυτόχρονα αγωνίστηκε στην Εθνική Ομάδα λαμβάνοντας μέρος στην τελική φάση του Euro 2012 και συνέδεσε το όνομα του με γκολ της ισοφάρισης επί της Γεωργίας στη Τιφλίδα. Συνολικά έχει φορέσει 13 φορές το εθνόσημο κι έχει σημειώσει δύο γκολ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.