Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ινσαουράλδε

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ινσαουράλδε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2014 17:33
Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έφθασε ο Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε ο οποίος θα συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και εφόσον επέλθει συμφωνία θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Σπαρτάκ Μόσχας.

Την Τετάρτη έγινε γνωστό πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με Χουάν Ινσαουράλδε και σήμερα ο Αργεντινός στόπερ της Σπαρτάκ Μόσχας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του «δικεφάλου του Βορρά» προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο.

Εφόσον όλα πάνε καλά, ο 29χρονος αμυντικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του μέχρι το τέλος της σεζόν απ’ την Σπαρτάκ Μοσχάς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στη συμφωνία με τη ρώσικη ομάδα υπάρχει και οψιόν αγοράς του παίκτη, με την ποδοσφαιρική αξία του να ανέρχεται στα 1,2 εκατ. ευρώ (σύμφωνα με το transfermarkt.co.uk).

Ο Αργεντινός αμυντικός έχει αγωνιστεί για 2 χρόνια με τη φανέλα της Νιούελς, ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα έπαιξε με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, πριν μετακομίσει στην Σπαρτάκ Μόσχας το 2010.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.