Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Τααράμπτ η Μίλαν

Ανακοίνωσε Τααράμπτ η Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2014 17:42
Στη Μίλαν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντέλ Τααράμπτ, καθώς οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Μαροκινού άσου από την ΚΠΡ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μετά από 8 χρόνια στην Αγγλία, ο Αντέλ Τααράμπτ αποχωρεί από το νησί, καθώς για τους επόμενους έξι μήνες θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην Μίλαν.

Οι «ροσονέρι» ήρθαν σε συμφωνία με την ΚΠΡ για τον δανεισμό του 24χρονου μεσοεπιθετικού μέχρι το καλοκαίρι και σήμερα έπεσαν οι υπογραφές, με τον παίκτη να ανακοινώνεται από τη διοίκηση του συλλόγου.

«Είναι τιμή μου που έχω τη δυνατότητα να παίξω στον καλύτερο σύλλογο του κόσμου. Ήρθα σε επικοινωνία με τον Ζεέντορφ και οι δύο είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμφωνία. Είμαι επιθετικός και μου αρέσει να παίζω πίσω από τους επιθετικούς» δήλωσε στο κανάλι της Μίλαν ο Τααράμπτ.

Ο διεθνής Μαροκινός άσος έκανε το άλμα στην Αγγλία το 2006 καθώς αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Τότεναμ (2006-09) πριμ μετακομίσει στην ΚΠΡ, την οποία οδήγησε στην Πρέμιερ Λιγκ το 2011, έχοντας πετύχει 19 γκολ σε 43 παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ.

Ωστόσο ο ίδιος δεν πραγματοποίησε ανάλογες εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ενώ μετά τον υποβιβασμό των «ρέιντζερς» στη Τσάμπιονσιπ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Φούλαμ, στην οποία σημείωσε 12 εμφανίσεις, χωρίς να σκοράρει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.