Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ: «Μάθαμε πολλά, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια»

Πογιέτ: «Μάθαμε πολλά, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
8/9/2023 00:34
Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ολλανδία και στάθηκε στο «μάθημα» που πήρε η Ελλάδα από αυτή την εμφάνιση αλλά και στο τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα.

Ο προπονητής της Εθνικής επισήμανε πως αν η Ελλάδα θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης πρέπει να κερδίσει τα δύο επόμενα παιχνίδια της ενώ τόνισε και στο γεγονός πως σε περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρεθεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα συναντήσει τέτοιου είδους αντιπάλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το τι δεν πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο:«Πιστεύω ότι μάθαμε πολλά σήμερα. Καταρχάς τι πρέπει να πετύχουμε αν θέλουμε να παίξουμε στο Euro. Έμαθα και εγώ πολλά, ζήτησα από τους παίκτες μου να το συζητήσουμε γιατί αν θέλουμε να πάμε στο Euro θα αντιμετωπίσουμε τέτοια παιχνίδια.»

Για την ενέργεια που έβαλε η Ολλανδία στο πρώτο μέρος:« Είχαν την ενέργεια, ήταν πιο δυνατοί και έβγαιναν πιο γρήγοροι στην μπάλα. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς επειδή μάθαμε που είμαστε. Η Γαλλία και η Ολλανδία είναι δύο κορυφαίες ομάδες και το ξέραμε από την αρχή. έχουμε παίξει και τα δύο παιχνίδια εκτός έδρας και τώρα εντός ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.»

Για τις απουσίες και τις κίτρινες κάρτες:« Έχουμε ένα ολόκληρο ρόστερ και πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Βλέποντας το παιχνίδι δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους παίκτες που αντικατέστησαν τους απόντες και ο Ρότα και ο Ρέτσος ήταν καλοί. Εφόσον πάμε στο Euro ξέρω πως θα το αντιμετωπίσουμε. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης πρέπει να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια και βλέπουμε για το τρίτο.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.