Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Πάντα υπάρχει ανησυχία και πίεση γιατί θέλουμε να πετύχουμε»

Λουτσέσκου: «Πάντα υπάρχει ανησυχία και πίεση γιατί θέλουμε να πετύχουμε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/8/2023 13:05
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα αναφορικά με την πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας ενόψει της αυριανής (31/8) ρεβάνς με τη Χαρτς στην Τούμπα για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη δεδομένη ανησυχία που πίεση που υπάρχει πριν από τέτοια παιχνίδια, αλλά και γενικότερα, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν τον ανησυχεί κάτι στο αυριανό παιχνίδι: «Ανησυχία υπάρχει πάντα όπως πριν από κάθε παιχνίδι. Όσον αφορά την προετοιμασία του παιχνιδιού βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο, έχουμε βελτιωθεί πολύ από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιαστούμε με την ίδια πειθαρχία όπως από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και να κάνουμε αυτά που πρέπει για να προκριθούμε».

Για την αλλαγή στην ψυχολογία της ομάδας συγκριτικά με πέρυσι: «Δεν ξέρω τι να σας πω σε μερικές λέξεις. Αυτό έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Πρώτα από όλα, ό,τι έγινε πέρυσι έχει τελειώσει. Φέτος ξεκινάμε από το μηδέν. Μέχρι το τελευταίο ματς της σεζόν κουβαλούσαμε μια δύσκολη χρονιά, οπότε μας επηρέαζε. Δεύτερον, έχουν αλλάξει κάποια χαρακτηριστικά της ομάδας. Έχει προστεθεί προσωπικότητα, υπάρχει αυτοπεποίθηση. Υπάρχει νέος αέρας. Τρίτον, νομίζω πως το γκρουπ είναι πιο έτοιμο φέτος, ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτήσει εμπειρία από πέρυσι και μπορούν να ταιριάξουν καλύτερα με αυτούς που έρχονται τώρα το καλοκαίρι. Τέταρτον, θέλουμε να εστιάσουμε πολύ στην ενέργεια των παικτών, στη θέληση, να πηγαίνουμε ουσιαστικά ανά τρεις μέρες παιχνίδι με παιχνίδι. Με αυτήν την φιλοσοφία θέλουμε να προχωράμε».

Για το ποια ομάδα έχει περισσότερη πίεση για αύριο: «Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες έχουν πίεση αυτή τη στιγμή. Όταν πας να παίξεις ένα παιχνίδι που δίνει πρόκριση σε ευρωπαϊκούς ομίλους πάντα υπάρχει πίεση. Πίεση σε μας που ξεκινάμε με προβάδισμα. Πίεση στη Χαρτς που ξεκινάει κυνηγώντας το σκορ. Σε εμάς, τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, οι ίδιοι μας βάζουμε αυτήν την πίεση γιατί θέλουμε να πετύχουμε. Είναι προφανές πως εμείς βρισκόμαστε λίγο πιο μπροστά με στο σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πίεση σε κάποιον από τους δυο».

Για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος αύριο για τον ΠΑΟΚ: «Δεν πιστεύω ότι η ομάδα μου πιστεύει ότι έχει τελειώσει η πρόκριση. Πιστεύω ότι ξέρουν καλά οι ποδοσφαιριστές τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν την πρόκριση. Η Χαρτς ενδεχομένως να αλλάξει το παιχνίδι της ή το σύστημα της, αλλά στο ποδόσφαιρο μια ομάδα συνήθως έχει μια ταυτότητα οπότε ξέρουμε πως να περιμένουμε την Χαρτς και τι πρέπει να κάνουμε για να προκριθούμε. Κλείνοντας όμως, το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο με ό,τι αυτό συνεπάγεται».
Για τον Νάρεϊ και το αν είναι αρκετή οι τέσσερις παίκτες που υπάρχουν στη θέση: «Έχουμε το αυριανό παιχνίδι και εστιάζουμε στο αυριανό παιχνίδι, στο πως θα προκριθούμε. Ακόμη κι αν δεν είναι αρκετοί οι τέσσερις παίκτες, θα πρέπει να είναι. Με αυτούς πάμε στην αυριανή μάχη»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.