Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιοβάνοβιτς: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, ο αποκλεισμός θα μας απασχολεί για αρκετό καιρό» (video)

Γιοβάνοβιτς: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, ο αποκλεισμός θα μας απασχολεί για αρκετό καιρό» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2023 00:34
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας ότι η ομάδα του αδίκησε τον εαυτό της και είναι ένα αποτέλεσμα που θα τους απασχολεί καιρό.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην Cosmote TV:

Για το αν υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα ή ικανοποίηση για την εμφάνιση: «Απογοήτευση για το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι υπήρχαν όλες οι συνθήκες να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση γιατί θεωρώ ότι και στα δύο παιχνίδια αλλά ιδιαίτερα στο σημερινό θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το αν έφταιξαν οι αποφάσεις στο τελικό τρίτο: «Ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι με υψηλό ρυθμό. Η Μπράγκα δεν προσπαθούσε να παίξει, μετέφερε τη μπάλα με μεγάλες μεταβιβάσεις και έπρεπε να παλεύουμε κάθε φορά για τη δεύτερη μπάλα. Είχαμε αρκετές επιθέσεις, αρκετές φάσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες τελικές αποφάσεις. Είχαμε και φάσεις που δεν κάναμε γκολ. Ήθελε λίγο περισσότερη ψυχραιμία και λίγο καλύτερες αποφάσεις στο τελείωμα των φάσεων».

Για την ποιότητα ποδοσφαίρου που έπαιξε η ομάδα: «Μας ικανοποιεί ότι είμαστε μια ομάδα ανταγωνιστική για αυτό το επίπεδο. Οι εμπειρίες από τα δύο τελευταία παιχνίδια, ιδιαίτερα από το σημερινό, είναι αυτές που μας αφήνουν μία πίκρα για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Επικρατεί απογοήτευση και στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές. Περιμέναμε πολύ περισσότερα πράγματα στο σημερινό παιχνίδι, προσπαθήσαμε για πάρα πολλά γιατί είχαμε και μια πολύ μεγάλη υποστήριξη σ' αυτό το γήπεδο αλλά δεν παύει ότι ο στόχος ήταν να μπούμε στους ομίλους και όταν το χάνεις και το χάνεις ουσιαστικά αδικώντας τον εαυτό σου, είναι σίγουρα ένα θέμα που θα μας απασχολεί σίγουρα για αρκετό διάστημα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.