Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε για 4,5 χρόνια στην Λεχβίγια ο Βάις

Υπέγραψε για 4,5 χρόνια στην Λεχβίγια ο Βάις

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2014 20:20
Ο Βλάντιμιρ Βάις υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών με παρουσιάστηκε με τη φανέλα της Λεχβίγια. «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο και να προχωρήσει στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ» δήλωσε ο Σλοβάκος. Χαμός στο facebook του παίκτη!

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού πως ο Βλάντιμιρ Βάις αποτελεί παρελθόν από την ομάδα ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών με την Λεχβίγια του Κατάρ!

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε και τον λόγο που δέχθηκε την πρόταση της νέας του ομάδας:

Υπέγραψε για 4,5 χρόνια στην Λεχβίγια ο Βάις
«Δέχτηκα μια πρόταση μέσω του μάνατζέρ μου και Ματζίντ Μπουγκέρα, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες και στη Ρέιντζερς πριν δύο χρόνια, έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να με πείσει για να υπογράψω λέγοντάς μου πόσο μεγάλη πρόοδο έχει κάνει το ποδόσφαιρο στο Κατάρ και πόσο καλή ομάδα είναι Λεχβίγια».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Η Λεχβίγια είναι ομάδα με μεγάλες βλέψεις και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τη βοηθήσω να κατακτήσει τον τίτλο και να προχωρήσει στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ».

H Λεχβίγια βρίσκεται στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα του Κατάρ με +7 από την δεύτερη Αλ Σάντ του Ραούλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το επίσημο προφίλ του Βάις στο Facebook έχει «βομβαρδιστεί» με ειρωνικά σχόλια από τους φίλους του Ολυμπιακού με τους περισσότερους να του γράφουν: «W€i$$», ενώ έχει αναρτηθεί ακόμα και εικόνα με τον Κέβιν Μιραλάς!

Βέβαια υπάρχουν και άλλα σχόλια όπως: «Στο Ασιάτικο Τσάμπιονς Λιγκ με τις καμήλες, «Γι' αυτό ο θεός δεν σου έδωσε μαλλιά» και «Πως θα ακούς Παντελιδη τώρα;»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.