Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: «Σφράγισε» το εισιτήριο» η Τσέλσι

Κύπελλο Αγγλίας: «Σφράγισε» το εισιτήριο» η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2014 19:42
Με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Οσκάρ, η Τσέλσι, ανήμερα των 51ων γενεθλίων του Ζοζέ Μουρίνιο, επικράτησε με 1-0 της Στόουκ στο «Στάμφορντ Μπρίτζ και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Μπορεί η Στόουκ να κέρδισε την Τσέλσι στο πρωτάθλημα, ωστόσο στο Κύπελλο Αγγλίας οι «μπλε» κατάφεραν να πάρουν… εκδίκηση, καθώς κέρδισαν με 1-0 στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και προκρίθηκαν στους «16» του θεσμού.

Οι Λονδρέζοι πήραν τη νίκη χάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οσκάρ στο 27ο λεπτό, με τον Βραζιλιάνο να χαρίζει την πρόκριση στην ομάδα του, κάνοντας παράλληλα το καλύτερο δώρο γενεθλίων στον Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος σήμερα έγινε 51 ετών.

Η Τσέλσι έχοντας βασικό τον νεοαποκτηθέντα Νεμάνια Μάτιτς, είχε την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο παρά τις αρκετές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» την πρόκριση.

Ωστόσο, η Στόουκ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει το παιχνίδι σε επαναληπτικό, με αποτέλεσμα η Τσέλσι να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.