Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Επική ανατροπή για Μίλαν, συνεχίζει τις γκέλες η Ίντερ

Σέριε Α: Επική ανατροπή για Μίλαν, συνεχίζει τις γκέλες η Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2014 18:11
Με γκολ των Μπαλοτέλι (87’) και Πατσίνι (89’) η Μίλαν έκανε την μεγάλη ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Κάλιαρι, σε αντίθεση με την Ίντερ η οποία έμεινε στο 0-0 στο Μιλάνο με την ουραγό Κατάνια και αγνοεί τη νίκη για το 2014!

Με νίκη ξεπέρασε τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο Ιταλίας η Μίλαν, η οποία χάρη σε δύο γκολ στα τελευταία τρία λεπτά, γύρισε το σκορ κόντρα στην Κάλιαρι και έφυγε με μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη (2-1) από τη Σαρδηνία.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με γκολ του Σο στο 28’! Ωστόσο τα πάντα άλλαξαν μέσα σε τρία λεπτά καθώς στο 87’ ο Μπαλοτέλι κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ δύο λεπτά μετά ο Πατσίνι μετά από ασίστ του Χόντα, «λύτρωσε» τους «ροσονέρι», ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την ομάδα του!

Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη φορά φέτος που η Μίλαν πανηγύρισε δύο συνεχόμενες νίκες φτάνοντας έτσι τους 29 βαθμούς (9η θέση), με τον Κλάρρενς Ζέεντορφ να κάνει το 2x2 ως τεχνικός της Μίλαν στην Σέριε Α.

Ούτε τώρα η Ίντερ, με Γκρέκο η Λιβόρνο


Σέριε Α: Επική ανατροπή για Μίλαν, συνεχίζει τις γκέλες η Ίντερ
Αντίθετα, η Ίντερ δεν λέει να συνέλθει, καθώς οι «νερατζούρι» έμειναν στο 0-0 με την ουραγό Κατάνια στο Μιλάνο και αγνοούν ακόμα τη πρώτη τους νίκη για το 2014!

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στην αναμέτρηση, ωστόσο δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Φριζόν, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το φινάλε και η Ίντερ να γνωρίσει τέταρτη συνεχόμενη βαθμολογική απώλεια, καθώς η τελευταία της νίκη ήταν κόντρα στη Μίλαν (1-0) στις 22 Δεκεμβρίου

Στα άλλα παιχνίδια, η Λιβόρνο κέρδισε με 3-1 την Σασουόλο στο ντέρμπι ουραγών, με τον Λεάντρο Γκρέκο να βρίσκει δίχτυα, πετυχαίνοντας το 3ο του γκολ στην Σέριε Α τη φετινή σεζόν.

Σπουδαία νίκη για την Πάρμα η οποία κέρδισε με 1-0 την Ουντινέζε και πέρασε στην 6η θέση με 32 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Τορίνο η οποία κέρδισε με το ίδιο σκορ την Αταλάντα.

Τέλος, Σαμπντόρια και Μπολόνια ήρθαν ισόπαλες 1-1 στη Γένοβα, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 90’ με πέναλτι του Ντιαμάντι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.