Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ναυάγησε» η ανταλλαγή Βούτσινιτς-Γκουαρίν

«Ναυάγησε» η ανταλλαγή Βούτσινιτς-Γκουαρίν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2014 20:06
«Ναυάγησε» τελικά η ανταλλαγή του Φρέντι Γκουαρίν με τον Μίρκο Βούσινιτς, καθώς η Ίντερ μέσω ανακοίνωσης, γνωστοποίησε πως σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους, λαμβάνοντας ουσιαστικά υπόψη τις διαμαρτυρίες των φανατικών οπαδών της ομάδας οι οποίοι ζητούσαν να ακυρωθεί η συμφωνία.

Παρότι όλα έδειχναν πως ο Φρέντι Γκουαρίν θα συνέχιζε την καριέρα του στην Γιουβέντους και ο Μίρκο Βούσινιτς θα υπέγραφε στην Ίντερ, τελικώς η μεγάλη ανταλλαγή δεν θα πραγματοποιεί, καθώς η διοίκηση των «νερατζούρι» σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της «Γηραιάς Κυρίας».

Συγκεκριμένα, η Ίντερ ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ερίκ Τοχίρ, έπειτα από συνάντηση που είχε και με τον Μάσιμο Μοράτι, αποφάσισε να διακόψει οριστικά τις επαφές με τη Γιουβέντους για την ανταλλαγή των δύο παικτών.

Βέβαια η αλλαγή στάση της Ίντερ βασίζεται ουσιαστικά στις διαμαρτυρίες των φανατικών οπαδών της ομάδας οι οποίοι εξέδωσαν χθες ανακοίνωση στην οποία ζητούσαν να ακυρωθεί η συμφωνία, ενώ σήμερα είχε προγραμματιστεί πορεία προς τα γραφεία της διοίκησης της Ίντερ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Ίντερ:

«Η Ίντερ ενημερώνει ότι αποφάσισε να μην προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με την Γιουβέντους για τη μεταγραφή των παικτών Φρέντι Γκουαρίν και Μίρκο Βούσινιτς. Ο Πρόεδρος Τοχίρ, αφού επικοινώνησε με τον. Μάσιμο Μοράτι, και με τους διευθυντές του συλλόγου, έκρινε ότι οι όροι δεν πληρούνται, τεχνικά και οικονομικά, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία.

Ο πρόεδρος έχει ήδη δώσει εντολή στους ιθύνοντες να αξιολογήσουν και άλλες ευκαιρίες στην αγορά, με στόχο να ενισχύσει την ομάδα σε σχέση με τις οικονομικές παραμέτρους που ορίζει το δημοσιονομικό Fair Play».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.