Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντιδράσεις από τους οπαδούς της Ίντερ για την ανταλλαγή Γκουαρίν-Βούτσινιτς

Αντιδράσεις από τους οπαδούς της Ίντερ για την ανταλλαγή Γκουαρίν-Βούτσινιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2014 00:38
Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις των οπαδών της Ίντερ στο άκουσμα της είδησης ότι ο σύλλογος έχει δώσει τα χέρια με τη Γιουβέντους για ανταλλαγή του Γκουαρίν με τον Βούτσινιτς, με τους ultras της Curva Nord να ζητούν να ακυρωθεί η συμφωνία. Μήνυμα ενότητας από Τοχίρ.

Μόνο οι υπογραφές μένουν ώστε να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή Γκουαρίν- Βούτσινιτς, με τον Κολομβιανό χαφ της Ίντερ να αναμένεται να υπογράψει στη Γιουβέντους, ενώ σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Μαυροβούνιος επιθετικός έχει ήδη περάσει ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των «νερατζούρι».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο της Ίντερ, καθώς η ομάδα χάνει ένα «πολυεργαλείο» στο χώρο του κέντρου για την απόκτηση ενός 30χρονου επιθετικού ο οποίος μετράει μόλις 2 γκολ σε 8 παιχνίδια τη φετινή σεζόν στη Γιουβέντους.

Αντιδράσεις από τους οπαδούς της Ίντερ για την ανταλλαγή Γκουαρίν-Βούτσινιτς
Μάλιστα οι ultras της Ίντερ από την Curva Nord (βόρειο πέταλο) εξέδωσαν ανακοίνωση, ζητώντας να ακυρωθεί η συμφωνία:

«Το να δίνεις έναν από τους πολυτιμότερους σου παίκτες σε άλλη ιταλική ομάδα είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι... Έχουμε βιώσει πολλές άσχημες καταστάσεις. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την απόφαση η οποία στέλνει τον Γκουαρίν στην Γιουβέντους.

Η Ίντερ παίζει στην Σέριε Α και πρέπει να έχει ομάδα κατάλληλη για την κατηγορία. Έχουμε να πούμε στον κ. Τοχίρ να ξεχάσει το μπέιζμπολ, το NFL, το NBA που είναι έτη φωτός μακριά από την δική μας πραγματικότητα
», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Αντιδράσεις από τους οπαδούς της Ίντερ για την ανταλλαγή Γκουαρίν-Βούτσινιτς
Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η ανταλλαγή των δύο παικτών θα πραγματοποιεί, ενώ ο Τοχίρ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου έκανε απόπειρα να ηρεμήσει τους οπαδούς της ομάδας, στέλνοντας μήνυμα ενότητας:

«Ως πρόεδρος της Ιντερ καταλαβαίνω την απογοήτευση ή τον εκνευρισμό των οπαδών μας σε όλο τον κόσμο. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από τα πρόσφατα αποτελέσματα της ομάδας αλλά είμαι ένας πρόεδρος συνηθισμένος να λύνει τα προβλήματα σηκώνοντας τα μανίκια του.

Αυτή είναι μια περίοδος αλλαγής για την Ιντερ. Θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και ενωμένοι ως μία ομάδα. Έχω πίστη στο πλάνο μας και ανυπομονώ για να φτιάξουμε μαζί το μέλλον της Ιντερ
» η τοποθέτηση του νέου ιδιοκτήτη της Ίντερ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.